23.10.2015

Zuii organic meikit -20%

*sisältää mainoslinkkejä*
zuii

Pikaista viikonlopun kosmetiikkavinkkiä nyt luvassa! :) Olen teille moneen kertaan maininnut siitä, että rakastan luonnonkosmetiikkaa, mutta meikkien osalta olen jotenkin jättänyt testailut aina odottamaan. Äitinihän on siirtynyt täysin luonnonkosmetiikan puoleen jo ajat sitten ja jatkuvasti muistuttaa minuakin, että meikit pitäisi vaihtaa näihin luonnollisempiin tuotteisiin. Viimeinen potku takapuoleen oli ihana ystäväni Riikka, joka myös puhuu luonnonkosmetiikan puolesta. Hänellä on paljon käytännönkokemuksia ja nyt meidän kaikkien iloksi tämä kaunotar on perustanut oman luonnollisempi blogin! Olen niin iloinen tästä. Tulen kirjoittelemaan tästä vielä myöhemmin lisää.

Mutta nyt otsikossakin näkyvään Zuii* merkin tarjoukseen. Teen yhteistyötä ihanan Biodelly.fi* kanssa, joka on Turusta käsin toimiva luonnonkosmetiikan verkkokauppa!! :) Tulen testailemaan uusia luonnonkosmetiikan meikkejä ja jakamaan myös vinkkejä ja ajatuksia niiden osalta täällä blogissakin. Tällä hetkellä työn alla on erilaisten luonnonkosmetiikan meikkipohjien testailu ja niiden vertailu. Isompi postaus aiheesta tulossa siis mahdollisimman pian, kun olen ehtinyt tutustua hyvin näihin vertailtaviin tuotteisiin perusteellisesti. Yllä kuva yhdestä testissä olevasta Zuii merkin meikkivoiteesta. Zuii tuotteet löytyy nyt 20% alennuksesta Biodellyn sivuilta täältä*.

Todettakoon näin ensimmäisten testailujen jälkeen, että kyllä näissä luonnonkosmetiikan meikkipohjissa melkoinen ero on tavallisiin synteettisiin! Olen itse tottunut melko typäkkään ja peittävään pohjaan, joten vähän on totuttelemista. Ensimmäiset fiilikset on silti hyvät. Tällä Zuii:nkin tuotteella sain kauniin kuulaan meikkipohjan ja hetken iholla “lämpeämisen” jälkeen tuote mielestäni sulautui iholle hyvin. Alkuun se tuntui hieman tahmaiselta, mutta tuo tunne lähti nopeasti pois. Olenkin aika varmasti kääntymässä siihen, että arkimeikki tulee jatkossa koostumaan aina luonnonkosmetiikan antimista, mutta iltamenoihin tai kuvausmeikkiin aion vielä turvautua synteettisten meikkien puoleen;) Tämä matka tulee olemaan mielenkiintoinen ja toivottavasti voin tarjota vinkkejä ja inspiraatiota muillekin luonnonkosmetiikan saralla. Haluan itse oppia mahdollisimman paljon lisää luonnonkosmetiikan tuotteista ja on ihanaa, kun ympärillä on ihmisiä, joilta voin aina pyytää vinkkiä ja jeesiä:) Moni meistä on varmasti samalainen, kuin minäkin. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa, mutta vanhat hyvät luottotuotteet eivät tee siirtymisestä täysin vaivatonta;) Onneksi on olemassa tämänkin suhteen kultainen keskitie ja jokainen voi etsiä itselleen sen parhaimman tavan käyttää luonnonkosmetiikkaa! :)

Ihanaa viikonloppua kaikille ja käykäähän kurkkaamassa nämä kauniit Biodellyn nettisivut ja Zuii tarjous täältä*! :)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Kristiina Maria
    23.10.2015 at 17:33

    Kiva lukea lisää luonnonkosmetiikkajuttuja! Ja jos saa pyytää, niin olisi ihan super kiva, jos testailisit myös Biodellyn valikoiman edullisempia tuotteita. :) Monissa blogeissa näkyy juurikin niitä kalliimman hintaluokan luonnonkosmetiikkatuotteita, ja luulen että se on osasyy siihen, miksi monet luulevat luonnonkosmetiikkaan siirtymisen olevan tosi kallista. Ainakin mun kohdalla useampikin kaveri on luullut, että käytän kosmetiikkaan hirveästi rahaa, kun ostan luonnonkosmetiikkaa, mutta kun olen kertonut käyttämieni tuotteiden hintoja, on ne olleet ihan samaa tasoa kuin kavereiden Lumenet, Lorealit ja vastaavat. Ymmärrän kyllä, että bloggaajille varmaan usein tarjotaan testiin juuri niitä kalliimpia luksustuotteita ja ne tietty näyttävät myös kivoilta kuvissa, kun pakkaukset ovat yleensä tosi kauniita. Olisi kuitenkin kiva lukea sellaisista tuotteista, jotka ovat samaa hintaluokkaa kuin semiselektiivinen normi kosmetiikka.

    Biodelly on juuri siitä niin ihana, että tarjolla on luonnonkosmetiikkaa monesta eri hintaluokasta! Mä yleensä valitse kaikkein nopeimmin kuluvat tuotteet edullisemmilta merkeiltä, ja sitten jotkin yksittäiset tuotteet, kuten vaikka seerumi, saattaa olla kalliimmalta merkiltä, ja on niin kätevää, että kaiken voi tilata samasta paikasta. Ja mun mielestä paras taktiikka luonnonkosmetiikkaan siirtymisessä on juuri tuo, että pitää ne synteettiset tuotteet siinä rinnalla, ja turvautuu niihin, jos siltä tuntuu. Niin ei suotta turhaudu, jos vaikka se ensimmäinen luonnonkosmetiikkamerkin rajauskynä ei toimikaan kuten olisi toivonut. Mä olen huomannut, että mitä enemmän opin tuotesisällöistä ja mitä enemmän hyviä luomu-meikkejä olen löytänyt sitä vähemmän ne synteettiset tuotteet enää kiinnostaa. Mulle siis ainakin sopii paremmin sellainen vähittäinen siirtymä ja esimerkiksi vedenkestävä ripsari tulee varmaan kulkemaan meikkipussissa niin pitkään, että luonnonkosmetiikkamerkeillä on tarjota jokin oikeasti yhtä pysyvä tuote. :)

    • Reply
      monasdailystyle
      24.10.2015 at 09:43

      Hei ihana <3 Kiitos loistavasta kommentista ja kyllä – ehdottomasti kokeilen edellisempaakin luonnon kosmetiikkaa!! :) Ihanaa, kun jätit taas niin konkreettista kommenttia ja ajatuksia. Nää vie niin paljon aina eteenpäin:)
      Ja mulla sama urakka edessä, haluan oppia nimenomaan noita tuoteselostuksia lukemaan tarkemmin.
      Hei muuten tosta ripsarista. Itse päädyin Mimin kautta testaamaan tätä merkkiä ja voi taivas, on ihan mega hyvää!! :) Tuotelista ei ole täysin luonnonmukainen, mutta parempi vaihtoehto kuitenkin tavalliselle synteettiselle:) Jos joskus poikkeat sephorassa niin suosittelen ottamaan tämän testattavaksi :)
      http://www.josiemarancosmetics.com/argan-black-oil-mascara.html#.Visp-byl788
      Täytyneekin tehdä heti erillinen postaus tuostakin;)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *