20.10.2015

Miten valita täydellinen avokado?

Miten valita täydellinen avokado?

Miten valita täydellinen avokado?

Törmäsin Facebookissa niin loistavaan vinkkivideoon, että on ihan pakko jakaa tämä tipsi täälläkin! :D Nimittäin vinkki siihen miten löytää kaupasta juuri se täydellinen avokado.

Olen itse melkoinen avokadon suurkuluttaja ja moneen kertaan on tullut kirottua, kun avokado on liian raaka tai liian kypsä. Itse olen aina kokeillut varovasti painella avokadoa ja summaillut avokadon pintaa. Pinnan pitää olla vähän ryppyinen. Sileät ovat ihan nou nou. Tämän ohjeen sain Malesiassa eräältä hedälmäfarmarilta Fruit Farm kierroksella:)

Videovinkin kautta opin, että täydellisen pystyy näkemään avokadon “hännän” tai pikkupään (mikä tuo nyt on?!:D) kautta. Kun pienen nupin irroittaa saa selville onko avokado täydellinen. Vihreä väri tarkoittaa liian raakaa, täysin tumma liian kypsää ja kevyen kellertävä täydellistä avokadoa.

Jäin vain pohtimaan, että löytyykö kaupan hyllyltä vastedes aina päättämiä avokadoja?;D

Oliko tämä kikka monelle jo entuudestaan tuttu??

Pst. Tsekkaa aikaisemmin julkaistu asupostaus täältä! :)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  TT
  20.10.2015 at 11:47

  Oli tuttu kikka, mutta harvemmin tulee itse testattua. :D Lähinnä kokeilen, ettei avokadot ole ylikypsiä, varsinkin jos en ole samana päivänä niitä syömässä. En ole nirso avokadojen suhteen, eli tummentunutkin yksilö tulee varmasti syötyä, vaikka moni tuttava kovin jo heittäisi pois.. :D

  • Reply
   monasdailystyle
   20.10.2015 at 16:49

   Sama mulla, syön kyllä sekä kypsät että raa-at :D Mutta kyllä mä silti aina koitan onnistua löytämään the täydelliset ;) Jatkossa löytyy varmasti :D Mä en oo ikinä kuullu tätä aikasemmin, mut näytti olevan monelle tuttu juttu jo :)

 • Reply
  Salla | Happy Heels
  20.10.2015 at 12:38

  Ihan uusi kikka mulle, ja osuipa oikeaan hetkeen, kun juuri nyt on päällä vakava avokado addiktio :D

  • Reply
   monasdailystyle
   20.10.2015 at 16:50

   Jes hyvä, että oli vinkkiä! Tästä lähtien vain täydellisiä versioita ;)

 • Reply
  Laura
  20.10.2015 at 15:52

  Tuttu kikka jo vuosien takaa ja joka kerta kun ostan avokadoja, ja nypin ne päät pois tarkastaakseni kypsyyden, mietin samaa – eli missä vaiheessa kaikki kaupan avokadot on jo valmiiksi “nypittyjä”? :)

  • Reply
   monasdailystyle
   20.10.2015 at 16:50

   Hih:D Mä niin alan väijymään ihmisiä ottaako kaikki päät pois ;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *