28.9.2015

Blogivinkki: Makea Hääblogi

Blogiviikon ensimmäinen inspiroiva blogi uunista ulos!:)

makeahääblogi

http://makeaweddingblog.blogspot.fi

Makea hääblogi on itselleni nyt hyvinkin ajankohtainen, kun häiden suunnittelu on alkanut muutama kuukausi sitten. Blogi on täynnä ihanaa inspiraatiota häihin ja erityisesti pidän blogin kirjoittajan itse ottamista kuvista – niitä löytyy onneksi lisää kotisivuilta täältä! Janina tekee myös tilauksesta graaffista suunnittelua häihin (kutsut, menut yms). Ihan loistava idea ja itse yrittäjänä ilahdun aina, kun vastaan tulee onnistuneita sivustoja, jossa kirjoittaja on yhdistänyt työn ja intohimon!:) Tällaiset inspiroi ihan hurjasti! Blogimarkkinoinnin kannalta Makea hääblogin kaltaiset sivustot/blogit ovat täydellisiä sisältömarkkinoinnin tuottajia. Laadukas sisältö ja todella tarkka kohderyhmä palvelee sekä lukijoita, että mainostajia. Todellinen win- win tilanne! :)

Visuaalisesti Makea hääblogissa on kaunis ja harmoninen tunnelma. Tätä blogia on ihana selailla kahvikupin kera ja samalla rustailla ideoita omiin hääsuunnitelmiin. Ulkoasusta huomaa, että kaikki on mietitty viimeistä yksityiskohtaa myöden tarkasti ja sanoisinkin, että blogi on ehdottomasti kansainvälisten hääsivustojen tasoa! Makea hääblogia selaillessa en voinut olla haaveilematta oman blogin ulkoasu-uudistuksista ;)

Ai niin erityistä plussaa blogille vielä siitä, että sen kautta voi tehdä lisää huikeita hääblogi-löytöjä! :) Sivupalkissa on monta blogilinkkiä ja myös erillisen sivun kautta pääsee klikkailemaan hääblogeja täältä.

Ihana hyvänmielen blogi, jossa silmä lepää!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  -H
  28.9.2015 at 16:32

  Kiitos Mona vinkistä, tämä tuli todella tarpeeseen ja laitoin heti viestiä Janinalle :)

  • Reply
   monasdailystyle
   28.9.2015 at 19:30

   Mahtavaa <3 <3 :) :)

 • Reply
  Janina
  28.9.2015 at 18:16

  Hei Mona,

  Iso kiitos sinulle, kun näit hääblogissani potentiaalia ja päätit jakaa sen blogivinkkinä täällä. Kiitos myös kauniista kirjoituksesta, ihana kuulla, että blogini on viihdyttänyt :)

  • Reply
   monasdailystyle
   28.9.2015 at 19:31

   Kiitos sulle ihanasta blogista!!! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *