22.9.2015

Sporty style

workoutoutfitwourkoutstyle2workoutoutfit4workoutoutfit3

Pictures, Siiri @ssiiris / editing me

Shoes, Nike (kaishi print blackwhite desert camo) @House of Brandon*
Pants, Nelly Sports* (here)
Shirt, adidas (similar here)
(giveaway*/adlinks)

Viikonloppuna oli ihan täydelliset ja aurinkoiset syyskelit. Lähdimmekin Siirin kanssa aamupäivän kävelylle ja otettiin samalla kamera mukaan sporttiasukuvauksia varten. Päällä on ehkä maailman ihanin collari, joka on kähvelletty Eetun kaapista ;) Olen tainnut tuon paidan vielä itse ostaa Eetulle. Olisi pitänyt ostaa kaksin kappalein:D Housut puolestaan ovat saatu Nellylta ja tykkään ihan hurjasti niiden lahkeista. Treenihousuihin saa todella paljon lisää mielenkiintoa, kun niissä on erilaista tekstuuria joukossa. Nyt nettikaupoista löytyykin joka lähtöön tämän tyylisiä pökiä – tykkään!

Mitäs mieltä olette sporttikokonaisuudesta? :)

Energistä tiistaita kaikille <3

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Sonja
  22.9.2015 at 20:27

  Toi on ihana paita :) Ostettu meidän yhteiseltä Tukholman reissulta ;)

  • Reply
   monasdailystyle
   22.9.2015 at 21:04

   Just kysyin Eetulta et muistaako se mistä mä sen oon ostanut, kun mietein kuumeisesti, että jostain ulkomaanreissulta!!! :D Eetu muisti heti, että Sonjan kanssa Ruotsin reissultahan se oli:) <3

 • Reply
  Pinja
  22.9.2015 at 20:30

  Ooh tuo kollari on ihan täydellinen! <3

  • Reply
   monasdailystyle
   22.9.2015 at 21:04

   No eikö!8)

 • Reply
  Jaana
  22.9.2015 at 20:33

  Hyvältä näyttää. Sporttisuudessa on ihanaa raikkautta ja reippautta :) Mä oon innostunut nyt yhdistämään sporttisempia kamppeita myös toimistopukeutumiseen; ihan “oikeita” sporttivaatteita, mutta myös ns. citylenkkarit löyty tyylikkäät…jotenkin ihan uudenlainen ilme kynähameen kanssa, kun laittaa korkkareiden sijaan lenkkarit. Siirtyy tehokkaammin myös palaverista toiseen ;)

  • Reply
   monasdailystyle
   22.9.2015 at 21:05

   Jooo tennarit hameen kanssa on meha kiva yhdistelmä!! :) Tykkään myös :)

 • Reply
  Susu Paris Chic
  23.9.2015 at 04:37

  Kiva kokonaisuus! Noi lahkeet tekee housuista erityiset.

  • Reply
   monasdailystyle
   25.9.2015 at 10:06

   Kiitos Susu!! :)

 • Reply
  Kristiina
  23.9.2015 at 10:01

  Ihana toi paita! Adidas on muutenki ihan ykkönen! Mua laitto niin naurattamaan toi energistä tiistaita, tulin Saksasta, väsynyt matkustamisesta ja vähäisistä yöunista reissun aikana, sit suoraan yövuoroon ja eilen aamulla todella väsyneenä kotiin :D mä luin tämän postauksen ja suorastaan kaaduin sänkyyn :D Tänään vapari, ihanaa! Siivoan vaatehuoneen ja sängyn paikka muuttuu. Verhot haen myös uudet. Jotain kivaa ja uutta syksyyn myös, kiitos tuon uusimman postauksesi!
  Pus <3

  • Reply
   monasdailystyle
   23.9.2015 at 10:24

   Täytyy myöntää, että täällä on myös energisyys kaukana:( Olo on ollut pari päivää ihan kuoleman väsynyt ja vetelä. Kävin eilen vielä pt:n kanssa treenaamassa ja nyt onkin sitten olo kuin hakatulla. Ilta meni siis täysin kalsareissa kotona vuorotellen sohvalla ja sängyssä maaten :D
   Nyt tää päivä vielä iisisti, josko huomiseksi olisi jo kunnossa…
   Ja jes – ihanaa, nos sait inspistä!!! :) Mä kaipaisin myös kevyitä verhoja makkariin,mut se on tuon meidän jäätävän huonekorkeuden takia sen verran tyyris projekti, että taidan säästää kevääseen :) Ja saan samalla aikaa puntaroida mitkä olis sinne parhaimmat :) Pienillä jutuilla saa onneks jo niin paljon erilaista fiilistä aikaiseksi :)
   Haleja ja pusuja sinne <3

 • Reply
  Jenna
  23.9.2015 at 20:27

  Siis nin kiva ja sporttinen asu, ihailin sitä jo Instagramissakin! :)

  • Reply
   monasdailystyle
   23.9.2015 at 20:50

   Kiitos Jenna <3 <3 :) Voisin mielelläni kähveltää Eetulta tuon paidan itselleni :D Reilua tuoda tuliaisia ja sitten ottaakkin omaan käyttöön ;D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *