20.9.2015

Lindexin upea syksy + ostosilta 1.10.2015 TAMPEREELLA!

* Kaupallinen yhteistyö: Lindex *

Lindexautumnhitlist

Lämpimät sävyt, muhkeat neuleet, monipuoliset materiaalit ja kerrospukeutuminen on syksyn parhainta antia. Vaikka ilmat alkaa olla koleat ja illat pimenee, on syksyssä ehdottomasti myös hyvä puoli – ihana pukeutuminen!  Keräsin Lindexin mahtavasta Autumn Hitlist -kampanjasta 5 omaa suosikkiani. Ei ollut helppoa, sillä näiden viiden vaatteen lisäksi luvassa on ihan super ihania juttuja lisää!

 1. ISO MUHKEA NEULE. Ei ole tainnut jäädä epäselväksi, että rakastan näitä muhkuneuleita. Ne ovat todellakin ihan must syksyn pukeutumisessa. Myös uusien muotituulten myötä olen lämmennyt väreille ja tykästyin tähän pooloon todella paljon! Uskon, että se sopisi luonnollisen sävyisten hiusteni kanssa loistavasti yhteen.
 2. LEVEÄLAHKEISET FARKUT. Älä koskaan sano älä koskaan. Lemppari muotibloggareilla näitä on näkynyt jo tovin ja niin on se omakin mieli kääntynyt taas leveitä lahkeita kohtaan. Kun farkkujen vyötärö on tarpeeksi korkealla ovat nämä ihanat farkut todella imartelevat jalassa, eivätkä muistuta niitä ysärin liian matalia leväelahkaisia missixtyjä;)
 3. KIPPARITAKKI. Ehdottomasti mun ikuisuussuosikki ja näyttää aina yhtä hyvältä. Tämä takki päällä lookki näyttää huolitellulta ja huivia vaihtamalla saa kivaa vaihtelua ilmeeseen. Rakastan.
 4. PAITAPUSERO. Farkkumatsku paidoissa on must. Voisin hyvin laittaa tämän farkkupaidan samansävyisten farkkuhousujen kanssa. Kokofarkkuyhdistelmä on hauska ja mielenkiintoinen kaikessa yksinkertaisuudessaan:)
 5. MOKKAHAME. Viimeisenä, muttei vähäisimpänä mokkahame!! IHANA! Itse arastelen lyhyitä hameita, mutta tämä yksilö ihastutti materiaalillaan ja kauniilla leikkauksella. Taskut viimeistelee kauniin hameen.

Syksy on ihana aloittaa uusilla vaatekaapin helmillä ja olenkin tänä syksynä mukana Trendin & Lindexin järjestämässä ostosillallassa 1.10.2015 TAMPEREELLA! :) Luvassa on ihania syysuutuuksia, hyvät alennukset ja myös 200 ensimmäiselle ostajalle yllätyslahjakassi.  Tiedän, että siellä ruudun toisella puolella on paljon myös ihania Tampereelta, joten olen tietysti enemmän kuin iloinen, mikäli tulette moikkaamaan, kertomaan kuulumisia ja vaihtamaan ajatuksia syksyn muodista. :)

Lindexin syksy tuo mukanaan upeita värejä ja 70-luvun vivahdetta, joka on kuumaa kamaa tällä hetkellä. Kamppanja rakentuu kymmenen must -tuotteen ympärille (näistä lisää vielä myöhemmin) , joista jokaisella pystyy yhdistelmään tyylikkäästi erilaisia asuja moneen tilanteeseen. Ihanaa naisellisuutta, värejä ja niitä leveitä lahkeita! ;)

Klassisten yksilöiden rakastajana tämä must -lista uppoaa minuun kuin veitsi sulaan voihin. Allekirjoitan myös sen, että näitä yksilöitä on todella helppo yhdistää erilaisiin asuihin ja käyttää entuudestaan vaatekaapista löytyvien vaatteiden kanssa.

lindex

Näillä puhein lämpimästi tervetuloa kaikille Trendin ja Lindexin ostosiltaan 1.10.2015! Tapahtuma järjestetään kolmella paikkakunnalla ja minut tosiaan löytää 1.10 Tampereelta! :)

Ilmoittauduthan mukaan lähimpään myymälääsi täältä: http://www.trendi.fi/lindex

Illan aikana saat 25% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista ja 200 ensimmäistä ostajaa saa ihanan lahjakassin.

Lindex Aleksanterinkatu (Aleksanterinkatu 15, Helsinki) – Helsinki, klo 17-21
Lindex Kauppakeskus Hansa (Aurakatu 10, Turku) – Turku, klo 17-20
Lindex Koskikeskus (Hatanpään valtatie 1, Tampere) – Tampere, klo 17-20

Kertokaa nyt teidän lemppari ylläolevasta kollaasista, johon kokosin viisi suosikkiani. Mikä näistä viidesta osuu ja uppoaa teidän syysmuodin must have -juttuihin? :)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Alisa
  20.9.2015 at 11:40

  Hei jee, mukana ollaan Tampereella!! :) Tosi kiva tavata sut ja oon nyt syksyllä kuolannutkin monia juttuja Lindexiltä, niin pääsee shoppailemaan hyvällä alella. Huippua!

  • Reply
   monasdailystyle
   20.9.2015 at 12:18

   Ihanaa Alisa! Tuu nykäisemään sitten hihasta <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *