15.9.2015

HydraFacial Turussa

Uusia kauneustestauksia taas kehiin! Nimittäin ihana kosmetologi ystäväni Katja halusi testata heidän hoitolan uutta HydraFacial laitetta meikäläisen nassuun ja astuin (taas) uteliaana Katjan ihmetuoliin. Olen ehtinyt jo kerran jos toisenkin viettää tämän naikkosen kanssa höpötellen kauneudesta ja ihonhoidosta ja päässyt kokeilemaan erilaisia todella tehokkaita kasvohoitoja Itäharjun Ihopalvelussa. Katjalla on monen vuoden kosmetologin kokemus takana, joten hänellä riittää upean ihon salaisuuksia ja vinkkejä vaikka kuinka:)

HydraFacial oli entuudestaan mulle aika vieras, lukuunottamatta muutamaa blogikirjoitusta, joita olin lukenut. Tiesin kuitenkin sen verran, että kyseessä on “IMURI”, joka käy ihon läpi epäpuhtauksista. Kuulostaa todella hyvälle, joten intopiukeana marssin viime viikolla ensimmäiseen testikertaan! :D

Koko hoito kestää vain noin puolisen tuntia, joten tämän hoidon voi käydä tekemässä vaikka lounaan aikana. Mikä siitä sitten tekee erilaisen verrattuna tavalliseen ihonpuhdistukseen. Hoito ei satu tippaakaan! :) Käyn itse säännöllisesti ihonpuhdistuksessa ja täytyy sanoa, että puhdistusvaihe on se vähiten mukava vaihe näissä muuten niin kivoissa kasvohoidoissa. Joten tämä puhdistus oli omiaan minulle itkupillille, jolla silmät vuotaa heti nenän nyppimisen jälkeen kuin mitkäkin paloletkut konsanaan :D

Tässä hoidon kulku lyhykäisesti:

  1. HydroPeel-hoitopäällä kosteutetaan ja puhdistetaan ihoa. Tässä yhteydessä käytetään seerumia, joka pehmentää talia ja syväpuhdistaa ihon. Seerumi yhdessä hoitopään kanssa kuorii ihoa tehokkaasti.
  2. Puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen siirrytään ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheeseen, jossa mustapäät ja valkopäät tyhjennetään! ( lopputuloksen näkee hoidon jälkeen ;D )
  3. Tehoaineiden imeyttämisvaihe.

HydraFacial hoitoa voidaan käyttää mm. seuraaviin iho-ongelmiin:

  1. Pigmenttimuutoksien tasoittamiseen
  2. Juonteiden tasoitukseen
  3. Kimmoisuuden lisäämiseen
  4. Epäpuhtauksien ja aknen hoitoon.

Itselläni on iho ollut viime aikoina suurimmaksi osaksi hyvässä kunnossa, joten odotin hoidolta lähinnä ihon kirkastumista ja tietysti myös puhdistusta. Etenkin nenänpieliin ja leukaan kerääntyy epäpuhtauksia ja jo pieninä määrinä ne saavat ihon näyttämään samealta. Heti hoidon jälkeen iho tuntui pehmeältä ja raikkaalta. Muutaman päivän jälkeen ihoon tuli yksittäisiä näppylöitä (leukapieliin), joka on kuulemma ensimmäisen kerran jälkeen täysin normaalia. Iho puskee epäpuhtauksia pois ja se saattaa näkyä juuri muutamana finninä. Testaamme nyt HydraFacial hoitoa sarjana, joten sama hoito tehdään vielä kahdesti, jolloin tulokset pitäisi näkyä  selkeästi.

Ihan super mielenkiintoista nähdä kirkastuuko iho vielä lisää ja miten pitkään puhdistuksen jälkeen tulokset säilyvät. Mielenkiintoista myös nähdä puskeeko nuo satunnaiset näpyt vielä toisen hoidon jälkeen. Raportoin tuloksista siis vielä myöhemmin. Ehdin jo pohtia, ettei tämä HydraFacial ole ollenkaan huono idea ensi kesänä ennen häitä, jotta saa mahdollisimman hehkuvan ja puhtaan ihon, jolla meikki näyttää hyvältä!;)

hydrafacialhydrafacial2

Itäharjun Ihopalvelua voin lämpimästi suositella mikäli kaipaa iholle tuloksellista hoitoa. Asiakaspalvelu ja vastaanotto on aina lämmintä ja ammattitaitoista:)

Olisi kiva kuulla myös teidän kokemuksia, mikäli joku teistä on ehtinyt kokeilla tätä hoitoa?

I had an opportunity to test new Hydrafacial treatment at Itäharjun Ihopalvelu. Lovely Katja, who is the loveliest and cutest girl ever, made me this treatment. Hydrafacial treatment is a little bit like vacuuming your facial skin. It takes only half an hour and does not hurt at all which is great especially for a crying baby like me! :) We are going to make a serial treatment for me and this was the first one. I felt my facial skin much more softer right after the first treatment already and can´t wait the final results. There was few spot popping up from my face also after the treatment but that is only just because of the impurities coming out of my face. Have any of you tried this treatment already? If so did you like it?

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Tanja
    15.9.2015 at 14:35

    Voi hitsit olen jo tässä miettinyt pitäisikö mennä kokeilemaan hoitoa, kun itselläni on herkkä cuperosa iho ja tuo kovakourainen rutistelu ei ole ehkä parasta käsittelyä iholleni… tuntuu, että koko naama aivan tukossa, jospa tuosta olisi apua :)

    • Reply
      monasdailystyle
      15.9.2015 at 14:44

      Mä ymmärsin, että olisi myös tosi hyvä cuperosalle! Mullakin tosi herkkäiho ja tämän tosiaan pystyy tekemään yksilöidysti ihoon sopivaksi. Mä melkein sinuna soittaisin vaikka Katjalle ja kysyisin mitä hän suosittelee :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *