3.9.2015

Liehuhelmat

twinset7twinset5 twinset4twinset6 twinset2twinset3 twinset8 twinset

Kuvat, Eetu Visuri

Shoes, Zara Jeans,
Dr. Denim* (täällä*)

Shirt, Twin-Set @Le Follie (borrowed)
Bag, Liu Jo @Le Follie (borrowed)
Sunglasses, Ray Ban* (täällä*)
(giveaway*/adlinks,mainoslinkit)

Iso sydän pehmeille neuleille ♥ Käytiin muutama viikko sitten katsastamassa Le Follien syksyn uutuuksia ja samalla iskin silmäni tähän ihanaan Twin Set merkin neuleeseen. Kaunokainen lähti kuvauslainaan ja se sopi mielestäni kaikkein parhaiten hyvin simppeliin asuun. Mustat (maailman parhaimmat Dr. Denimitit*!!) istuvat housut sopivat väljän mallisen neuleen kanssa. Paidan lisäksi kuvauslainaan lähti myös kaunis Liu Jo:n musta laukku. Kultaiset yksityiskohdat sopivat hyvin kokonaisuuteen. Laukkuun on mahdollista lisätä myös pitkä hihna, joten se menee kätevänä “kaupunkilaukkuna” jättäen kädet vapaiksi.

Hiuksiin olen innostunut väsäilemään yhä useammin nutturoita ja lettejä. Niillä saa peruslookkiin aina kivasti vaihtelua. Ainut huono puoli kampauksien teossa on se, että joudun pesemään hiukset aina kampausten teon jälkeen. En pysty mitenkään nukkumaan lakat, kuivashampoot ja muut tökötit tukassa. Mikäli en niitä pese illalla hiuksista pois on aamulla tuloksena aivan tukossa olevat silmät, jotka kirvelevät ihan hulluna… Tämän takia pyrin pitämään useamman päivän hiukset ihan luonnon tilassa ilman tököttejä – kookosöljyä ja arganöljyä lukuunottamatta. Niillä voi lotrata ihan mielin määrin ilman kirveleviä silmiä:)

Mitäs mieltä olette asusta ja hiuksista? :)

I just love soft sweaters. This one I borrowed from LeFollie and wore it with black jeans and Liu Jo bag. I find myself making braids for my hairstyle more and more often nowadays and I really like the personal look that they offer. The only problem is that I always have to wash my hair after having this kind of hairstyle and it not good in a long run. What do you like about the outfit and my hairdo?

You Might Also Like

10 Comments

  • Reply
    Kristiina Maria
    3.9.2015 at 12:14

    Ihana kampaus, ajattelin että se on tehty ihan kampaamossa! :) Ja tosiaan, tökötit kukeultuu hiuksista tosi helposti silmiin ja suuhun nukkuessa ja kampauksen teon yhteydessä. Olen itse vaihtanut lähes kaikki hiusten hoito ja muotoilutuotteet luonnollisiin versioihin, se on auttanut ihan huimasti! Ei tee enää mieli suihkutella tavallista lakkaa, kun sitä kulkeutuu pakostakin pieniä määriä elimistöön hengityksen mukana. Foorumissa on muuten tän viikon ajan Biodellyn pop up -liike, sieltä lähti mukaan pari luonnollista hiustenmuotoilutuotetta. Oli ihan kiva käydä hypistelemässä tuotteita ihan livenä, kun yleensä kaikki vähänkin erikoisemmat luonnonkosmetiikkahankinnat joutuu tekemään netissä :)

    • Reply
      monasdailystyle
      6.9.2015 at 10:33

      Kiitos paljon <3 <3 :)
      Ja joooo – kävin visiitillä!! Ihana ihana ihanan <3 :) Olispa vuokrat vähän inhimillisempiä täällä niin voisi yrittäjät enemmän pitää kivijalkaliikkeitä.

  • Reply
    Ilona
    3.9.2015 at 16:08

    No ihan samaa olin sanomassa kuin Kristiina Maria, luulin kampausta ammattilaisen tekemäksi :) Upee!

    En ole vielä ehtinyt testaamaan kookosöljyä meikin putsaukseen, mutta kiitos vinkistä! Se on muuten tosi hyvä sheivaamiseen myös, ehkä jo olet kokeillutkin?

    • Reply
      monasdailystyle
      6.9.2015 at 10:33

      Voi kiitos Ilona <3 :)
      Hei en oo, mutta pitää testata kun tulee tilanna ettei ehdi epiloida! Mulla tuo sheivaaminen on yleensä vaan hätätapaus, kun iho ei oikein tykkää siitä..:/

  • Reply
    Hanna
    3.9.2015 at 16:09

    Asu on superkiva, mutta ekana huomio kiinnittyi kyllä tuohon kampaukseen! Niin hieno 8)

    • Reply
      monasdailystyle
      6.9.2015 at 10:34

      Kiitos paljon Hanna <3 <3 :)

  • Reply
    Pinja
    3.9.2015 at 21:01

    Asukin näyttää toki hyvältä mutta mä en voinut näitä kuvia kattoessani lakata ihastelemasta tota kampausta! Ihan mieletön! <3

    • Reply
      monasdailystyle
      6.9.2015 at 10:34

      Hih, kiitos Pinja ihana <3 <3 :) :)

  • Reply
    Satu
    4.9.2015 at 13:48

    Moikka! Mielestäni blogisi ansaitsee Liebster Awardin. Käy katsomassa blogistani, mitä tämä tarkoittaa :)).

    • Reply
      monasdailystyle
      6.9.2015 at 10:35

      <3 <3 :) Nää saa super ison hymyn huulille, kiitos <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *