17.8.2015

Kesän eka Tintå ja viikonlopun kuulumiset

tintåtintå2

Tintån härkävarras ja fetasalaatti  ♥

Huomenta ja mahtavaa alkavaa kesän helteisintä viikko! Luvassa on varmasti mieletön kesäviikko ja täällä on kalenterikin täyttynyt kivoista jutuista.

Viikko pitää sisällään potrettikuvauksia, häämekon sovitusta, ystävän kanssa raakakun leipomista, smoothie workshoppia, vaarin synttärit ja vaikka mitä! Ihan mahtavuutta <3

Loistavasti sujunut viikonloppu oli hyvää jatkumoa tulevalle viikolle:) Lauantaina suuntasimme aamupäivällä Mikon kanssa lounaalle Tintån terassille (mun kesän eka Tintå!!) ja päivällä juhlittiin Cocon puutarhajuhlilla. Eilen vietimme puolestaan vapaapäivän rakkaan Eetun kanssa. Saatiin ihana Hertan perhe lounasseuraksi täällä Turussa ja aika heidän kanssa meni ihan siivillä. Kyllä se vaan on niin, että ihanat ihmiset ovat mieletön voimavara. Koko Hertan perhe on yhtä aurinkoa, mutta ei vähiten heidän pieni yksivuotias söpöläinen!! Aion ammentaa tämän “Neiti Monnisen” rennon hymyilevästä olemuksesta energiaa omaan arkeeni vielä pitkäksi aikaa:)

Tarkoitus oli eilen julkaista puutarhakuvia, mutta vapaapäivä vei niin mukanaan, että koko iltakin vietettiin vielä rennosti Eetun siskon luona hengaillen ja loppuilta leffaa katsoen. Nyt onkin akut ladattu kunnolla. Tästä viikosta tulee hyvä!

Energistä maanantaita kaikille ja kuullaan pian!:)

What a great weekend! On Saturday I had lunch whit Mikko in Tintå and the afternoon we spent at Coco´s place. There were amazing garden parties out of which I´ll be posting a lot more pictures later on. On Sunday we had lunch whit Hertta and her family in Turku and spent rest of day just chilling, visiting relatives and watching a funny movie. It´s good to spent some time like this for now and then. This week is going to be full of great things! Can´t wait. Stay tuned! :) ;)

followme

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    Mikko
    17.8.2015 at 12:15

    Kiitos viimeisestä, oli kyllä ihana lauantai siellä! Oli niin kiva nähdä pitkästä aikaa :)

    • Reply
      monasdailystyle
      17.8.2015 at 12:29

      Toivottavasti pian uudestaan <3 <3 :)

  • Reply
    Hertta
    17.8.2015 at 13:17

    Kiitos ihanasta viikonlopusta, olipas yhtä juhlaa lauantaista sunnuntaihin :) Nähdään taas pian <3

    • Reply
      monasdailystyle
      17.8.2015 at 13:22

      Ehdottomasti nähdään pian uudestaan <3 Oli ihana viikonloppu :)

  • Reply
    Jenna
    18.8.2015 at 18:24

    Nam, näyttää hyvältä! Mä en ole vieläkään käynyt Tintåssa, vaiks useamman vuoden olen Turussa asunut..

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *