14.8.2015

The koirapaita

sisältää mainoslinkkejä*koirapaita4koirapaita2
koirapaita3koirapaita1

Kuvat, Eetu Visuri

Shoes, Reebok (similar here & here & here)
Jeans, Dr. Denim @House of Brandon* (here! & here)
Shirt, iBlues @Le Follie (Borrowed)
Scarf, Liu Jo @Le Follie (Borrowed)
Sunglasses, Ray Ban* (similar here & here)
(–> Pst! Alekoodilla HOT15 klo 24.00 asti -15% ale kaikista aurinkolaseista täältä!!:)
(giveaway*/adlinks)

Kävin alkuviikolla hakemassa inspiraatiota syyspukeutumiseen Le Follien syysuutuuksien joukosta. Tämä harmaa koirapaita lähti ensimmäisenä kuvauslainaan. Mun rakkaalla ystävällä Valpurilla on pieni fiksaatio koirapaitoihin. Valpurin kaapissa niitä taitaa olla aika monta. Viimeksi hän löysi reissusta paidan mäyris logolla. En kestä. Taidetaan olla vähän höveleitä. Mä nimittäin innostun vähintään yhtä paljon näistä koirapaidoista mitä Valpurikin ;)

Mutta takaisin tämän asun vinttikoira(?)paitaan. Lyhyt paita sopii täydellisesti korkeavyötäröisten housujen kanssa. Housut ansaitsevat kyllä ihan oman postauksen, mutta mainittakoon nyt, että olen pitkän taon jälkeen päässyt taas Dr. Denim (täällä)* pöksyihin sisään ja voi kyllä on ollut ikävä. Istuvampia ja mukavampia housuja saa hakea!!! Kulkevat ehdottomasti suosikkieni joukossa Liu Jo farkkujen rinnalla. Liu Jo:t ovat laadukkaammat, mutta nämä tohtorit vetää vertoja mukavuudessa ja istuvuudessa. Näiden housujen ainut huono puoli on siinä, etteivät ne kestä montaa pesukertaa. Itse olenkin toiminut niin, että pesen ne heti ennen ensimmäistä käyttöä (välttämätöntä – väri irtoaa muuten!!) ja sen jälkeen pyrin vain tuulettelemaan housuja ja pyyhin erikseen tulleet tahrat vain rätillä. Näin saan näille maailman mukavimmille ja istuville farkuille pidemmän käyttöiän. Onko siellä muita Dr. Denim nimeen vannovia? :)

Mitäs tykkäätte koirapaidasta ja asusta? :)

Here is my outfit from Wednesday. I wore this cutest dog shirt with Liu Jo scarf and Dr. Denim jeans. The shirt and scarf I found from Le Follie and the jeans are from House of Brandon.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Kristiina
  14.8.2015 at 12:51

  Huivi on tosi kaunis, sopii just mun silmään tämän asun kanssa. Heiii, tämä ei liity yhtään tähän postaukseen, sorry, mutta oon etsiny postausta siitä sun suosittelemasta magnesiumista. Mikä sen nimi on? Itse käytän Saksasta ostettua, ihan loistavaa sekin, mutta purkin pohja näkyy ja reissuun vielä kuukausi aikaa! Mä olen kovin rauhaton iltaisin ja levottomat jalat vaivaa, ei mua, mutta siippa ei piittaa kun mun jalat seilaa ees taas peiton alla. Magnesium auttaa tähänki niin hyvin :) haha :)

  Mulla on vapaapäivä, oon koko aamupäivän raivannut keittiötä. Paljon lähtee tavaraa kiertoon, ja mun rakas astiakaappi. Mutta sen tilalle tulee arkkupakastin! Mustikoita, vadelmia, tyrniä, karpaloita.. Ja oman viljelypalstan herkut jotka voi pakastaa. Talvella meillä ei podeta flunssaa, vaan syödään luomutuotteita, oman maan herkkuja.

  Pus <3

  • Reply
   monasdailystyle
   14.8.2015 at 13:22

   Kiitos Kristiina:) <3
   Hei joooo – se on Solgarin magnesium mihin oon ite ollu tosi tyytyväinen ja sitraatti muodossa. :)
   Mäkin tahdon tyrniä!! 8)

   • Reply
    Kristiina
    14.8.2015 at 14:06

    Kiitos <3

    • Reply
     monasdailystyle
     14.8.2015 at 14:09

     <3 :)

 • Reply
  camilla
  14.8.2015 at 18:03

  On kyllä söde paita. :D Jotenkin kaikki persoonalliset printit on alkaneet kolahdella vähitellen..

  Dr, denimeille suositellaan myös pakastamista, niinkuin muillekin farkuille. Myös freesaa, niinkuin tuuletus. :)
  Munkin kaappi on täynnä samaisia pöksyjä. Kun ne alkaa kulahtamaan, tuunaan niitä ratkomalla ja sitten se kulahtaneisuus sopiikin jo kokonaisuuteen. ;) hehe

  • Reply
   monasdailystyle
   14.8.2015 at 18:05

   Hei toi on nulle ihan uutta!:O Mutta todellakin järkeenkäypää. Testiin menee, kiitos vinkistä!!!
   Nää on vaan niin parhaat pökät ja kunnon luottovaate aina niille kaikkein kauheimmille vaatekriisipäiville :D

 • Reply
  Mikko
  15.8.2015 at 09:34

  Hauskat printit tuossa paidassa & huivissa – toimii!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *