13.8.2015

Pariisi Peninsula

sisältää mainoslinkkejä*
peninsulapeninsula2
peninsula4peninsula3
peninsula6peninsula5
peninsula7

Lupasin muutaman jatkokuvan edelliseen Girls in Paris– postaukseen. Vierailimme tosiaan lasillisella Pariisin upeassa Peninsula hotellissa (kurkkaa täältä*). Yläkerrassa on huikea ravintola ja sitäkin upeammat näkymät. Eiffel aivan vieressä. Täällä kelpasi nautiskella upeista maisemista. Paikka on erittäin tyylikäs ja hienostunut, joten kannattaa mennä siistillä pukeutumisella. Itselleni ainakin olisi tullut epämiellyttävä olo, jos olisin paikalle tupsahtanut normaaleissa rähjääntyneissä reissukuteissani :D

Drinksujen hinnat ovat myös ravintolassa kohdillaan, joten kannattaa varautua, ettei tämä ole kaikkein budjettiystävällisin paikka. Tosin voi olla, että meidän puolen vuoden Aasiassa matkailulla oli osuutta siihen, että olimme molemmat vuoronperään järkyttyneitä Pariisin hinnoista;)

Onko siellä ruudun toisella puolella muita, jotka ovat vierailleet Peninsulassa tai mahdollisesti jopa majoittuneet tässä upeassa paikassa?

Ps. Mulla on nyt sellainen olo, että saan ihan sata lasissa muokkailtua reissukuvia ja kaikkea muutakin matskua, joten varautukaa suureen postaustulvaan!! :D Saa laittaa palautetta, jos tulee jo liikaa juttua ulos;) 

I promised to offer you some more photos from Paris and Peninsula Hotel´s roof top. It was amazing place with a great view over the Paris and The Eifel Tower was right next to us. The roof terrace is elegant and not so budget friendly place to have drinks but definitely worth visiting if you go to Paris!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Mona
  13.8.2015 at 12:43

  Kävimme juhannusviikolla Peninsulassa kattoterassilla drinksuilla. Juomilla oli tosiaan hintaa (26euroa oma juoma), mutta
  ajattelimme, että tämä on hiukan tällainen YOLO-moment :D :D
  Hotelli on kyllä yksinkertaisesti UPEA! ja maisemat kattoterassilla kauniit. Kuville otollinen paikka.
  Suosittelen kyllä tutustumaan korkeista hinnoista huolimatta :)
  Love Paris!

  • Reply
   monasdailystyle
   13.8.2015 at 13:09

   Jes, kiitos kaima kommentista ja oman kokemuksen jakamisesta :) Ja tosiaan kannattaa kyllä käydä <3 :)

 • Reply
  Riikka
  14.8.2015 at 07:36

  Kävin itse muutama viikko sitten nauttimassa afternoon tean Peninsulan terassilla Pariisissa! Suosittelen, hintaa oli 40€/henk sekä tee että herkku valikoima oli laaja :)
  Ja onhan miljöö aivan upea! Ehkä sitä joskus pääsee jopa yöpymään kyseiseen hotelliin.. Ainakin siellä ollessa tuli sellanen fiilis, että joku päivä vielä tämäkin on mahdollista :D

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *