1.8.2015

Family. Where life begins. And love never ends.

lauantai

Tehtiin tänään extempore reissu Saloon äidin luo ja vastassa kotona oli myös veljeni tyttöystävänsä kanssa. Lohisopan lomassa tuli höpöteltyä lähinnä meidän hääsuunnitelmista. Toivottavasti ei ihan kokonaan varasteta kahvipöytäkeskusteluja seuraavan vuoden aikana;)

Toisaalta voi vitsit miten mahtavaa on jutella suunnitelmista yhdessä ja ihana, kun rakkaat kestää mun mökötyksiä typeristä stressin aiheista! ;D

Kerättiin myös hieman materiaalia tulevia juhlia varten. Nimittäin otin mukaan kasallisen valokuvia äidin albumeista. Suunnitelmissa on koota kivoja muistoja erillisiin albumeihin, joita vieraat voi selailla juhlissa. Tarkempia postauksia tästä varmasti tulossa myöhemmin, kun pääsen itse toteuttamisessa alkuun.

Valokuvia katsellessa tuli kyllä taas niin mahtava ja kiitollinen olo. Miten ihania ihmisiä – perhe ja ystävät – ympärillä onkaan. Muistot ovat aina sydämessä, mutta kyllä valokuvat ovat niin ihana osa muistoja. Voisin joskus tehdä kunnon #TB postauksen oikeasti vanhoista kuvista;) Omia suosikkejani ovat ehdottomasti kuvat, joissa velmuillaan veljen kanssa!

Kuullaan taas pian! Mahtavaa DBTL iltaa kaikille, jotka siellä viiletätte:)

Today we visited my mom´s place. My little brother was also there with his girlfriend. It was so nice to spent the day with family and talk about everything. To be hones I think that we mostly spoke about our weddings but it was still great. ;) We also went through old pictures and tried to find some material for the weddings. Maybe I´ll publish some of the pix here on the blog also. I could do a proper throw back post for instance. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *