23.7.2015

Farkkupaita

sisältää mainoslinkkejä
farkkupaitafarkkupaita4
farkkupaita3farkkupaita2

Kuvat, Eetu Visuri

Shoes, Zara (similar here)
Pants, iBlues @LeFollie* (similar here)
Shirt, Zara (similar here)
Bag, Mulberry (similar here)
Sunglasses, Ray Ban* (similar here)
Watch, Michael Kors (similar here)
(giveaway, tuotteet saatu*/adlinks)

Pitkät housut ja pitkähihaiset paidat taitaa olla tämän kesän juttu Suomen keleissä… Vielä ei ole käynyt mielessäkään, että lähtisin täällä ulos shortseissa. Voipi olla, että liki 40 asteeseen tottuminen Aasiassa sai aikaiseksi sen, että 20 astetta täällä tuntuu ihan jäätävän kylmälle. Saa nähdä tuleeko loppukesänä käytettyä enää lainkaan hellevaatteita :D Mutta hyvänä puolena näissä keleissä on ihana raikkaus! On myös ihan eri laittaa täällä meikkiä nassuun, kun se pysyy koko päivän. Toisin oli Kuala Lumpurissa. Heti ulos astuessa aamulla laitetut ripsarit ja meikkivoiteet olivat entiset;D

Näihin viileisiin kesäpäiviin sopii loistavasti kevyt farkkupaita. Se on sopivan kesäinen, mutta samalla lämmittää mukavasti. Mustat iBluesin housut puolestaan ovat ihan luottokamaa ja niitä olen käyttänyt paljon. Mustia perushousuja saisikin kaapissa olla useammat, ne pelastaa lähes aina vaatekriisistä:)

Miten teidän kesäpukeutuminen on mennyt tänä kesänä näiden viileiden ilmojen takia? Suositteko mieluummin housuja vai mekkoja? Vai onko joku jo luovuttanut ja jättänyt kaikki talvitakit käyttöön? :D

Long sleeves both in shirts and pants have been “the thing” this Summer. I have not get used to these cooler days after the heat of Asia yet. But of course is great to be able wear the clothes I have not been wearing in a long time. This time I wore black trousers with denim shirt. What have you worn during this Summer?

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  merenhelmi
  23.7.2015 at 09:43

  Oot Mona niin kaunis ja aina niin pirteän, sekä iloisen oloinen!<3<3 :) Ihanaa kesää<3

  • Reply
   monasdailystyle
   23.7.2015 at 09:45

   Voi kuule kyllä menee kuvaus nyt ihan täysin sinusta <3 :) Kiitos ihana kauniista sanoista. Olet itse aurinko.

 • Reply
  Pinja
  23.7.2015 at 09:48

  Kyllä mullakin on pitkät housut olleet kovassa käytössä tänä kesänä. Itse asiassa olen ollut vain kaksi kertaa sääret paljaina liikenteessä :D Vielä tosin toivon, että elokuussa saataisiin nauttia kunnon helteistä :)

  • Reply
   monasdailystyle
   23.7.2015 at 10:13

   Pidetään todellakin peukkuja elokuun puolesta :D Ja vois syyskuukin olla mun puolesta lämmin ;)

 • Reply
  Siru
  23.7.2015 at 13:59

  Ihanan freesi asu! <3 Tän kesän ehdoton ykkösjuttu on ollut omalla kohdallani kerrospukeutuminen; jos jotenkin kummallisesti lämpö yllättää, voi kerroksia tarpeen mukaan lisätä tai poistaa. Ei viileät ilmat automaattisesti tarkoita, että tarvitsisi pukeutua jotenkin tylsästi. :)

  • Reply
   monasdailystyle
   24.7.2015 at 10:20

   No kyllä – kerrospukeutuminen kunniaan!!!! :) :) Ja kiitos Siru <3 :)

 • Reply
  Salla
  24.7.2015 at 06:05

  Olikin jo ikävä näitä sun asukuvia :) Upeat kuvat taas jälleen! Kyllä on shortsit jääneet tänä kesänä kaappiin pölyttymään, mutta ehtiihän tässä vielä tapahtua vaikka mitä :) Jos veisi hellevaatteet varastoon? Sitten se intiaanikesä ainakin alkaa…

  • Reply
   monasdailystyle
   24.7.2015 at 10:21

   Voi kiitos ihana Salla:) Heh, tuo on muuten totta! :D Pitää melkein alkaa kerätä kassiin kesävaatteita ja ainakin ylähyllylle siirtää niin eiköhän ne helteet tule ;)

 • Reply
  Outi Karita
  24.7.2015 at 20:08

  Mä oon kyllä käyttänyt paljon ns. kesävaatteita, mekkoja ja shortseja, mutta sitten vaan tarvittaessa yläkroppaan lämpimämmin vaatetta :)

  http://outikarita.fitfashion.fi/

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *