9.7.2015

Kesän must have kosmetiikkatuote

Mainitsin eilen postauksessa, että täällä Pariisissa on ihan hemmetin kylmä. Oikeastihan täällä on ollut ihan hurjat helteet viime viikkoina, mutta miten sitten sattuikaan juuri meidän ekalle reissupäivälle ihan jäätävä tuuli. Toppatakille olisi ollut tarvetta;) Tänään aamu näyttää jo paljon paremmalle ja aurinko paistaa. Kävin tekemässä kevyen aamulenkin Pariisin kaduilla ja on tää kaupunki ihana. Tosin vastaantulevien ihmisten ilmeet ovat 100% erilaisia mitä Aasiassa tottui näkemään :D Onneks rakas Maija oli aina yhtä aurinkoisena eilen vastassa vaikka voin vaan kuvitella millaista kiirettä ja hoppua hänellä tällä hetkellä pitää.

Mutta nyt niihin helteisiin takaisin! Luotan siihen, että ensi viikolla myös Turussa on super kuuma ja päästään jatkamaan lämmöstä nauttimisesta;)  Tässä tulisikin pientä kosmetiikkavinkkiä hellepäiviä varten.

kesä

Nimittäin Yves Rocherin aftersun! Tämä ihanan raikas geelimäinen tuote levittyy todella helposti iholle ja jättää raikkaan ja viilentävän tunteen. Tykkään ihan kympillä ja suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Sain tuotteen Yves Rocherilta testiin meidän aurinkoreissuja varten ja muutaman muun tuotteen lisäksi ja tämä oli ehdottomasti lempparien joukossa:) Tuoksukin on ihanan kevyt eikä jätä lainkaan ihoa tunkkaiseksi.

kesä

Aurinko tekee hyvää iholle ja pieni päivetys on vaan hyvä juttu, mutta on ihan super tärkeää muistaa pitää ihosta erityisen hyvää huolta silloin, kun altistuu tavallista enemmän auringolle. Itse käytän aina tehokkaita aurinkosuojia ja niiden lisäksi voisin melkein sanoa, että yhtä tärkeä on hyvä kosteutus auringonoton jälkeen! Oma ihoni ei ole kuiva, mutta jo muutaman tunnin rantatuolissa makoilun jälkeen huomaan, että iho alkaa helposti kuivua ja suihkussa ramppaaminen moneen kertaan kuivattaa vielä entisestään.

kesä2

 

Joten muistetaan pitää ihosta hyvää huolta tulevien helteidenkin aikana!! :) Kommenttiboksiin saa mielellään laittaa vinkkejä teidän parhaaksi kokemista aurinkotuotteista! Erityisesti luomutuotteet kiinnostaa, joten niistä olisi super kiva saada hyviä vinkkejä.

Ihanaa torstaita kaikille ja triljoona halia <3 :)

Yves Rocher aftersun saatu blogin kautta 

Yesterday in Paris was cold.. I hope that its warmer in Finland as I am used to Asian climate for now. ;) I have this one great product that I want to introduce to you for sunny days. Yves Rocher´s after sun is awesome and it leaves a fresh touch on your skin. Sunbathing is lots of fun but we shall be careful with it also. We must remember to take good care of our skin. I am happy to hear if you have any other great products or tips to share in your comments! Have a nice Thursday! Kisses!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Tintti
    10.7.2015 at 07:37

    Eco by Sonyalta löytyy luomuaurinkorasvaa ja hyvä itseruskettava! Merkki on sertifioitu luomu Ausseissa ja sitä voi tilata suoraan sieltä tai sitten tanskalainen pureday myy :) http://www.ecotan.com.au/

  • Reply
    Moma
    10.7.2015 at 11:22

    Lovean tuotteet on ihan parhaita!! <3 :) Ja tervetuloa takaisin Eurooppaan!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *