6.7.2015

Birthday

birthday

Täällä on tänään vietetty meikäläisen 28 vee synttäreitä. Aamulla ensimmäisenä käytiin rannalla kävelemässä, jonne Eetu oli yllätyksenä tehnyt mulle mitä ihanimman “synttärikortin”<3 :’) Instagramista löytyy kuva tuosta kortista @Monasdailystyle. Aamujumpan jälkeen herkuteltiin täydellinen aamupala hotellilla ja päivä on muutenkin otettu super rennosti vuoroin altaalla ja aurinkotuolissa makoillen, sekä lentopalloa pelaillessa. Täytyy sanoa, että tämän Sri Lanka reissun aikana on sielu ja ruumis todella levännyt. Erityisesti nämä viimeiset päivät täällä Hikkaduwassa ovat olleet todellista rauhoittumista. Meidän tarkoitus oli alunperin matkustaa tänään vielä yhdeksi yöksi Colomboon, mutta päädyttiin jäämään vaan tänne rannalle tsillaamaan. Oli hyvä päätös. Keskiviikkona nimittäin päästään taas nauttimaan kaupunkielämästä. PARIISISSA! Huh, on ollut melkoinen kuukausi. Ja oikeastaan koko vuosi. Muisteltiin Eetun kanssa altaalla tänään lilluessa viimeistä kulunutta vuotta ja kyllä siihen on vaan kuulunut niin paljon upeita asioita ja ihmisiä, että ei voi kuin olla äärimmäisen kiitollinen. Ihanaa, että on synttärit. Ihanaa, että oon saanut kokea niin paljon upeita asioita ja oppinut hurjasti uutta sekä ulkoisesti elämästä että sisäisesti omasta itsestäni.

Olen niin valmis ikävuodelle 28! Bring it on! I’m so ready and waiting amazing things!

Ihanaa energistä viikkoa kaikille! <3

I turned 28 today! We have celebrated my birthday by enjoying a delicious breakfast in the hotel and just taking it easy laying on the pool or playing beach volley. Our first idea was to leave Hikkaduwa today but we decided to skip Colombo and stay here until driving to airport tomorrow evening. Next it is time to officially leave Asia behind and travel to Europe. It has been quite a last month! We remembered the past year today and I am so grateful for everything. It is awesome to have my birthday and turn 28 today! I am so ready for the future! Have a nice week everyone!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Emmi
  6.7.2015 at 13:46

  Paljon onnea Mona ja tavataan syksyllä yliopistolla tai täällä lenkkipolulla! Puss!!

  <3: Emmi yliopistolta

 • Reply
  -H
  6.7.2015 at 15:20

  Ihanaa synttäripäivää vielä tätäkin kautta kaunokainen <3

 • Reply
  Pinja
  6.7.2015 at 16:41

  Hurjan paljon onnea ihana! <3 :)

 • Reply
  Armi
  6.7.2015 at 17:42

  voi superpaljon onnea mona :) <3

 • Reply
  Marjukka
  6.7.2015 at 20:01

  Onnea synttärien johdosta, Mona! Olen tykännyt lukea matkajuttujasi, teillä on Eetun kanssa ollut todella hieno alkuvuosi. Mukavaa kesänjatkoa!

 • Reply
  Merenhelmi
  7.7.2015 at 22:43

  Oikein paljon onnea Mona vielä tätä kautta (vaikkakin vähän myöhässä!) Viettäkää ikimuistoiset viimeiset päivät reissussa ennen Suomeen palaamista. <3 Paljon terveisiä ja hali! :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *