4.7.2015

Kasvisruokailua

kurpitsakeitto
fetasalaatti

 

Kurpitsakeitto ja fetasalaatti Tissamaharaman hotellissa Thaulle Resortissa. /
Pumpkin soup and Greek salad at Thaulle Resort

Tämä Sri Lankan ruokakulttuuri on todella erilainen mitä ollaan Malesiassa totuttu. Edelleen Malesia pitää ehdottomasti kärkeä ruokamahdollisuuksissa, mutta kyllä nämä kaikki Sri Lankan ihanat kasvisruuat ovat myös todella hyviä. Erilaisia curryja on vaikka miten ja paljon. Meidän molempien ehdottomaksi suosikiksi on noussut kurpitsacurry. Jotenkin kuvittelin näiden curryjen olevan sitä tavallista currymausteella höystettyä currykanaa, mutta voi miten väärässä olinkaan :D Tosin täytyy sanoa, että kyllä ihan perus kurpitsakeitto ja fetasalaatti Tissamaharaman hotellissa maistui hemmetin hyvälle;)

Nyt seuraavaksi suunnataankin illalliselle. Nämä ravintolakeikat täällä on aina toinen toistaan mielenkiintoisempia, kun koskaan ei ole ihan varma mitä tulee… Viimeksi Arugam Baylla intialaisessa tarjoilija haukkasi annoksesta parit lihat päältä. Voitte kuvitella meidän ilmeet ja naurut tuon huomattuamme:D Kokoan Sri Lankan ruuasta ja tietty myös muutamasta kivasta ravintolasta tarkemmin juttua ja vinkkejä myöhemmin!

Mutta nyt sapuskaa massuun. Ihanaa lauantaita kaikille <3 Ja kivaa ruissia niille, jotka olette siellä suunnalla!! :)

Cuisine here in Sri Lanka is totally differen than one in Malaysia. As Malaysian food still remains number one I would not say that the food here is bad either. Local curries, mostly vegetarian are amazing and full of flavors. Our favorite is the pumpkin curry! Next we are actually going for a dinner and will see what we end up eating this time. :) Have a nice Saturday!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *