30.6.2015

Greetings from Sri Lanka with Pictures

srilanka2

Kandyn hotellilta maisemat.

srilanka3
srilanka4

Kandyn hotellin vain meille tehty aamupala. Ensimmäistä kertaa maistettiin string hoppersseja.

srilanka5

HUIKEAT maisemat matkalla Arugam Baylle.

srilanka6

Söpöimmät kyltit Arugam Baylla.

srilanka7

Pikkuiset tiet ja pyöräilijät.

srilanka8

Meidän hotellin maisemat.

srilanka9
srilanka10

Välipalaksi salaatit Break Point kahvilassa.

srilanka11
srilanka12

Tuktuk.

srilanka13

Tripin ykkös ravintola. Oli hyvä!

Eilen iltapäivällä päästiin pitkän ajomatkan jälkeen perille Arugam Baylle. IHANA paikka!! meidän hotellin parvekkeelta on suorat näkymät merelle ja illalla saa nukahtaa aaltojen pauhun ääneen. Ei voi muuta sanoa kuin, että sielu lepää. Tämä on kertakaikkiaan ihan mieletön paikka. Eetu puolestaan ei välitä näistä rantakohteista, joten joudutaan tekemään vähän kompromisseja :D Mutta sitähän se parisuhde on. Kultaisen keskitien löytämistä ja välillä myös toisen mieltymysten mukaan menemistä, vaikkei aina itseään niin kiinnosta. Eli täällä Arugam Baylla ollaan nyt vain kolme yötä ja sen jälkeen jatketaan Yalan puistoon. Vitsit odotan kyllä sitäkin jo ihan hurjasti!

Netti toimii kännykässä ihan super hyvin, joten olen saanut ladattua Snapchatin (monanieminen) puolelle paljon videoita ja kuvia. Käykäähän seurailemassa. Hotellin netti puolestaan ei avaa edes Facebookkia, joten nämä postaukset jää toistaiseksi vähemmälle, kun kuvien lataaminen on pienen työn takana.

Kotiinpaluu myös lähenee vaan koko ajan. Reissua jäljellä enää 13 päivää!! Vaikka tämä paikka ihan paratiisi on, niin kyllä nyt tuntuu jo siltä, että kotiin on ihan hemmetin kiva tulla. Ikävä kaikkia rakkaita alkaa olla kova<3 Ihan sairaan kiva päästä myös kunnolla töiden pariin taas!! :D Täällä reissussa ollessa monet blogiin liittyvät jutut ovat jääneet paljon vähemmälle (mites ne asukuvat;D) joten nyt motivaatio tehdä enemmän kaikkea blogin kanssa on ihan huipussaan.

Ah, mutta nyt nautitaan vielä tästä Sri Lanka elämästä täysillä:)

Mitä teille kuuluu???:) Täällä kommentteihin vastailu jää vähälle, kun suurimmaksi osaksi käytän nettiä vain kännykän kautta, mutta kaikki kommentit luen, joten laittakaahan teidän kuulumisia tulemaan <3 :)

Ihanaa tiistaita kaikille!

Greetings from Arugam bay! We arrived here finally after a long ride from west coast to east coast and had to make a pit stop in Kandy for one night. However we had so amazing views during the journey here that the time flew fast and after arrival I can totally tell you that spending more that 10 hours in a car was worth it. This place is amazing. Our hotel room faces to the see and in the evening you are able to fell asleep while listening the waves hitting the shore. After spending three days here we will continue to Tissamaharama and visit Yala National Park. I am already looking forward to that also but while we are here I am just going to relax in this paradise! I am mostly depended on the internet in my phone so these post might be on a short supply in the next few days but on Snapchat I will be more active instead! Follow me there (monanieminen)! 

Only less than two weeks and then we are back in Finland. It is so great to see everybody after a long time. How are you guys? I may not be able to answer all the comments right a way but I will definitely read the comments and would like to hear what you have been up to. :)

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Pinja
  30.6.2015 at 09:07

  Upeita kuvia, niin ihanan näköistä! Ja vaikka tätä teidän reissua on ollut ihana seurata niin kyllä mä jo odotan niitä asukuviakin kovasti, tykkään sun tyylistä ihan hirmu paljon! :)

  • Reply
   monasdailystyle
   2.7.2015 at 04:34

   Kiitos ihana Pinja <3<3 Hih, ja kiva kuulla että asuja kaipaillaan!:)
   haleja <3

 • Reply
  Jenni R
  30.6.2015 at 20:57

  Voi kuinka upealta näyttää! Sri Lanka olis mahtava päästä kokemaan, oli pakko tämän matkakuumeen vuoksi alkaa miettimään jo ensi talven matkaa :D Onneksi Malesiaan ei ole enää kuin kuukausi! <3

  • Reply
   monasdailystyle
   2.7.2015 at 04:38

   Hih, matkojen suunnittelu on ihan parhautta ja on todellakin puolireissua jo!! :D Mä olen täällä reissunpäällä jo tehnyt vaikka mitä suunnitelmia tulevan varalle;D Ja oi ehdottomasti Sri Lankaan!! :) Heti jo ekojen päivien jälkeen sellainen olo, että tänne aion tulla uudelleen. 10 päivää on ihan liian vähän, että ehtisi nähdä kaiken mielenkiintoisen:) Tai toki sekin riittäisi mainiosti jos jaksaisi aamusta iltaan kiertää ja ajella, mutta itselen olen myös aika mukavuudenhaluinen. Rantapäivät välissä on aika must varsinkin näissä maisemissa;)
   Ja vitsi, taidan lähteä sun matkalaukkuun mukaan. Nyt jo ikävä Malesiaa.

 • Reply
  Saia
  2.7.2015 at 09:24

  Ollaan just suunnittelemassa ens talven matkaa, ja Sri Lanka on aika vahvoilla! Kiva kuulla tuoreita juttuja sieltä! Pystyykö Sri Lankaa mitenkään vertaamaan esim. Malesiaan? Langkawiin? Siellä vissiinkin pitäis olla jo aika turvallista, eikä kuitenkaan ihan hirmu paljon turisteja? Tietty riippuu rannasta.. :)

  • Reply
   monasdailystyle
   2.7.2015 at 13:29

   Mun mielestä on kyllä tosi erilainen mitä Malesia. Ja on tosi turvallista. Poliittista kärhämää ja erimielisyyksiä kuulemma jonkun verran, mutta yleisesti on turvallista sodan loppumisen jälkeen. Turistit on myös sodan loppumisen myötä lisääntynyt, mutta me ollaan nyt ainakin aivan off season aikaan ja tuntuu, että välillä ollaan ainoat turistit lähimain. Eli tosi rauhassa on saatu olla. Teen vielä reissun jälkeen koontipostauksen vinkkeineen!! :) Näin ekojen päivien jälkeen suosittelen kyllä pitämään Sri Lankan edelleen vahvoilla. Tää on mieletön paikka <3

   • Reply
    Saia
    2.7.2015 at 14:35

    Kiitos nopeesta vastauksesta, jopa toiselta puolelta maailmaa.. :) Itseä aina vähän mietityttää nuo maat, joissa on suht lähiaikoina ollut sotia, vaikka tiedän, että ei sinne turisteja päästettäisi, jos olisi aivan kauheeta. Tietenkin terve järki on hyvä pitää mukana, ja sattua voi toisaalta kotonakin. Jään innolla oottamaan postausta! Ja ihanaa loppureissua!

    • Reply
     monasdailystyle
     5.7.2015 at 04:58

     Joo oon ihan samaa mieltä! Matkustustiedotteita kannattaa katsoa aina ennen kuin päättää kohteeseen matkustamisesta:)
     Ja kiitos paljon <3<3

 • Reply
  Outi Karita
  4.7.2015 at 18:18

  Vaikka muut blogijutut olisikin jääneet vähemmälle, niin mä oon hirmuisesti nauttinut näiden kuvien katselusta, hyviä kuvia, kauniita maisemia ja yksityiskohtia :)

  • Reply
   monasdailystyle
   5.7.2015 at 06:56

   Voi kiito Outi ihanasta kommentista <3 :) Tosi kiva kuulla, että nää vähän erilaisetkin postaukset toivottuja <3 :)
   Haleja sinne!! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *