25.6.2015

Näitä kannattaa seurata Snapchatissa

snapchatsuosikit

Snapchat kasvattaa suosiotaan koko ajan vaan enemmän ja enemmän. Jo muutaman vuoden super suosittu sovellus alkaa pikku hiljaa olla myös Suomessa kaikkien puheissa. Edelleenkin kaipailen useampaa suomalaista bloggaajaa Snapchatin puolelle, mutta sillä välin keräsin teille tähän tämän hetken suosikki snappaajani!:) Näiden super suosittujen bloggaajien juttuja on ihan hulvatonta seurata. Erityisesti Song of Style blogin Aimee on ihan huikea:) Hauska miten tietynlaiset ennakkokäsitykset rapisee ja muuttuu Snapchatin kautta.

Laittakaahan kommenttien puolelle tulemaan teidän vinkit Snapchatin puolelta:)

Oma Snapchattini löytyy nimellä monanieminen, käykäähän seurailemaan! Nähdään Snapchatin puolella siis myös:)

Ps. Fitfashionin taustaporukoiden pitäisi ehdottomasti laittaa myös oma Snapchat pystyyn ;)

Have you already heard about snapchat? I think that it is growing and growing all the time and little by little it has been landing in Finland also. I am still missing more Finnish blogger to join Snapchat but meanwhile I will present you my favorite foreign snapchatters! Feel free to share your favorite snapchatters on the comments below! You are able to find me from Snapchat. Search for monanieminen and follow me! :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *