15.6.2015

Take me there

takemethere

Olettehan jo huomanneet uuden upean Take me there matkailusivuston?? Ystäväni Anna-Katri ja hänen kolleegansa Anna-Maria kirjoittelee Take me there sivustolla mitä upeimmista matkakokemuksistaan. Heidän tarinoistaan on helppo poimia itselleen reissuvinkkejä ja inspiraatiota. Vitsit miten ylpeä olenkaan näistä kahdesta naisesta. Toivon kaikkea hyvää heidän upealle uudelle sivustolleen ja odotan myös pääseväni mukaan sohvamatkalle mahtaviin uusiin kohteisiin heidän kanssaan! Onnea Anna-Katri ja Anna-Maria ♥

Pst. Take me there sivuston upea banneri on ihanan Pirkon Paletilta blogin pitäjältä Nooralta!!:)

Have you checked the new traveling web site Take me there? My friend and her colleague are writing there about the most amazing places all over the world. It is easy to find tip and hints for planning your next destination or to just to join their trips via their stories. I wish all the best for the girls!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anna-Maria / Secret Wardrobe
  15.6.2015 at 11:03

  Voi Mona, oot ihana!! Kiitos upeista sanoistasi <3 <3

  • Reply
   monasdailystyle
   15.6.2015 at 11:19

   Olette aivan mahtava tiimi ja teidän sivusto tulee olemaan niin teille, kuin meille lukijoillekin upeita uusia ovia avaava kokemus! Kiitos siis TEILLE molemmille ihan mahtavasta uudesta jutusta <3<3:) Haleja <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *