10.6.2015

Olympus Pen Lite E-PL 7

kamera3
kamera2
kamera4
kamera1

Olen jo useamman vuoden hehkuttanut monen muun tavoin pientä, mutta sitäkin näppärämpää Olympuksen Pen kameraa. Sain ihan hiljattain Olympukselta testattavaksi Penin uusimman Olympus Pen Lite E-PL 7 mallin. Kamera on ollut jo useasti käytössä, mutta tositoimiin se pääsee nyt Langkawin reissulla sillä otan vain Penin mukaan. Yleensä kannan isoa Nikon D750♥ järkkäriä (joka on vähän niin kuin mun lapsi;) ) mukana, mutta nyt kolmen päivän reissuun lähdetään pelkillä käsimatkatavaroilla, joten pieni kamera on enemmän, kuin näppärä! Pen on myös aivan mielettömän hyvä videomateriaaliin, joten katsotaan josko saisin viimein myös videoita aikaiseksi. Lisää kuvamateriaalia ainakin tällä pienellä tehomonsterilla siis luvassa pikimiten ja todenäköisesti paljon! ;)

Mikäli teillä tulee mieleen valokuvausaiheisia kysymyksiä tai postausehdotuksia, otan niitä tosi mielelläni vastaan! :) Objektiiveista, rungoista ihan mistä vaan!:)

Pst! Koitan myös snapchattailla ahkerasti Langkawi reissun ajan. Snapchat löytyy nimimerkillä monanieminen

I´ve been using (and praising) the small and handy Olympys Pen for many years now. Currently I am testing their newest version Pen Lite E-PL 7. I have taken some pics with it already but the real baptism of fire is going to be the next three days in Langkawi. Usually I carry my Nikon D750 around on our holiday but this time I will survive with cabin package only and the small camera suits better for this matter. Will see if I am able to shoot some video also as the new Pen seems to be quite good for video shooting also. If you guys have any questions or posting ideas about photographing or cameras I´ll be more than happy to hear about those. Btw. In addition to photographing as much as I can in Langkawi I also use snapchat frequently in there! Follow me by searching a user name monanieminen.

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    abu
    10.6.2015 at 11:36

    Oletko koskaan harkinnut käyväsi jotain kielenhuollon kurssia? Sun teksti on hieman vaivalloista lukea, kun pilkut on missä sattuu ja teksti vilisee yhdyssanavirheitä. Kuvat on tosi hyviä, mutta tekstiosuus mättää.

    • Reply
      monasdailystyle
      12.6.2015 at 16:45

      Kiitos abu palautteesta. Tekstin tuottaminen on mulle ollut aina tosi iso haaste ja kielellisesti olen kaikkea muuta, kuin lahjakas ihan noin puhuessakin. Tähän asti olen kuitenkin kokenut tärkeämpänä kehittää muita osa-alueita, mutta ehdottomasti joskus olisi hyvä tarttua tähän haasteeseen:) Onneksi pitkälle on päästy ja hyvin pärjätty tällä siansaksallakin;)

  • Reply
    Pauliina
    14.6.2015 at 02:30

    Nyt on pakko kommentoida…
    Keskity Mona ihan rauhassa niihin “muihin osa-alueisiin”. En ymmärrä, miten ihmiset jaksavat nähdä vaivaa blogien pilkkuvirheistä tai muista, koska tekstit ovat yleensä ns ajatuksen juoksua. Vuosia blogeja lukeneena voin ehkä sanoa, että tämä ajatuksen juoksun -lukutaito on kehittynyt, eivätkä pitkät lauseet tai pilkkujen väärät paikat tuota itselleni enää mitään ongelmaa. Pointti on kuitenkin se asia, ei se onko teksti kirjoitettu kaikkien taiteiden sääntöjen mukaisesti. Vertaisin asiaa kaverille tekstaamiseen. Kuinka moni tarkistaa tekstareissa pilkkujen paikat ja yhdyssanavirheet? Silti tulee kyllä ymmärretyksi puolin sun toisin…

    Eriasia on sitten kolumnit, artikkelit, uutiset jne, joiden tulee olla kirjoitettu niin, että kaiken tasoiset lukijat ne ymmärtävät.

    Ei muuta! Mukavia viimesiä viikkoja KL:ssä! :)

    • Reply
      monasdailystyle
      14.6.2015 at 04:28

      Voi ihana Pauliina <3:) Kiitos paljon sun puolustavasta kommentista. Sait hymyn huulille täällä päässä heti aamusta.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *