5.6.2015

Myllerrystä

today

 

Voi taivas mikä vuorokausi takana. Tänään oli se päivä, kun jouduttiin sanomaan moikat meidän mahtavalle suomalaiselle naapurillä täällä KL:ssä. Hänen lento lähtee puolenyön aikaa takaisin kohti Suomea. Hitto miten kiitollinen olenkaan näistä mahtavista tyypeistä täällä, joihin olen tutustunut. Ei ollut helppo päästää Niklasta meitä kuukautta aikaisemmin pois. Ihan noin kirjaimellisestikaan ei ollut helppoa. Saatiin eilen Niklakselta viestiä, ettei kaikki taida mennäkkään ihan sopimuksen mukaan, sillä asunnon välittäjä meinasi tehdä oharit takuuvuokran palautuksen (2,5KK!!!) ja keksi vaikka mitä paskaa suoraan sanottuna asiasta. Myötätunnosta meikäläinen ei viime yönä nukkunut juuri silmäystäkään.

Onneksi Niklakselle tuli mieleen mennä heti aamusta Suomen suurlähetystään, josta hän sai hieman asiaan apua. Loppujen lopuksi kaikki hyvin siis, mutta kyllä taas osaa arvostaa Suomea entistäkin enemmän ja sitä, että pääsääntöisesti asiat hoituu niin kuin niiden kuuluu hoitua!! Täällä saa jatkuvasti jännittää mitä seuraavaksi tapahtuu. Kunhan saadaan ajatukset kasaan kirjoittelen tästä episodista vielä tarkan postauksen ja toivottavasti siitä on apua tänne jatkossa tuleville vaihtareille. Mutta summa summarum, olkaa niin helkkarin tarkkoja ja varovaisia!!! Nyt saadaan meidän osalta jännittää loppu kuu miten tulee käymään.

Nyt aivottoman leffan pariin. Unta ei tarvitse myöskään tämän pitkän päivän, muutaman kunnon adrenaliiniryöpyn ja kiukkupuuskan jälkeen houkutella. Huh hei sanon vaan.

Niklakselle turvallista kotimatkaa ja Suomessa nähdään <3

What a day… The whole morning We´ll be fighting with our friend against his landlord for the deposit money of his residence. He paid the deposit when he arrived here in KL and today when everything should be fine and the appointment with the landlord was agree the landlord refused to pay the money! But after all he did get the money and started his journey back to Finland with relief.

This night will be spend watching a brainless movie! Have nice weekend!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *