3.6.2015

Sunglasses + Sale Code

miumiu2
miumiu

Pikaista shoppailuvinkkiä sopien loistavasti alkukesään! Nimittäin yhteistyökumppani Sunglassesshop tarjoaa tästä päivästä 7.6 asti normaali hintaisista tuotteista 12% alennuksen koodilla MONASDAILY12 . Katso  Sunglassesshop laaja aurinkolasivalikoima täältä. Joukossa on super kauniita Ray Ban malleja ja paljon muita ihania kesän arskoja!:)

Here is a quick shopping tip for you. Sunglassesshop offers -12% discount with the sale code MONASDAILY12 from today until 7.6!! Check out their wide range of glasses for example these beautiful Ray Ban glasses!

(Commercial links/mainoslinkit)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    jepa
    3.6.2015 at 16:59

    Moi! Minkä merkkiset ja malliset kuvan aurinkolasit ovat? Kiinnittivät heti huomion

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *