1.6.2015

Mekko kesähäihin

juhlapuvut

1. Miss Selfridge
2. Swing
3. Elisabetta Franchi
4. Adrianna Papell
5. Young Couture by Barbara Schwarzer
6. Love
7. Mascara
8. Esprit
9. Unique
    (adlinks)

Kesä on häiden kulta-aikaa. Mainitsin jo Paris is always a good idea– postauksessa, että pääsemme tämän matkan päätteeksi viettämään ystävän häitä. Aika täydellinen päätös meidän puolen vuoden reissulle!:)

Juhlia odotellessa on hyvää aikaa pohtia ja suunnitella mitä laittaa häihin päälle. Meidän matkalaukut tulee olemaan niin tupaten täynnä, että juhlamekon hankinta jää väistämättä Pariisiin. Inspiraatiota on kuitenkin hyvä hakea etukäteen, ettei tule aivan kauheaa asukriisiä viimeisinä päivinä;)

Keräsin yllä olevaan kollaasiin muutamia tämän hetken suosikkejani. Tällä hetkellä väreistä miellyttää eniten hempeät vaaleanpunaiset ja nudet sävyt. Pitsi on myös ikuisuussuosikkini ja huomasinkin kiinnittäväni huomion erityisesti pitsisiin yksilöihin. Numero nelosen mekko on sen verran vaalea, että kannattaisi kysyä morsiammelta mielipidettä onko liian morsiuspukumainen. Itseäni ei morsiammena haittaisi, mutta jollakin voi hyvin olla vastaavanlainen morsiuspukuna, jolloin olisi todella ikävää olla vieraana lähes samalainen päällä. En ole vielä aivan varma haluanko lyhyen vai pitkän, mutta näistä kallistun eniten numero 5 ja 8 mekkoihin. Hmmm… saa nähdä millaisen mekkokriisin saan heinäkuussa Pariisissa aikaan. Voin jo kuvitella itseni järjettömässä jet laakissa väsyneenä kiertelemässä liikkeitä turhautuneena läpi;) Vaikka voisi kuvitella toisiin, niin olen aivan järjettömän huono shoppaili mitä tulee kärsivällisyyteen:D

Mikä näistä on teidän suosikki? :)

As I mentioned earlier our six months journey is going to have a unforgettable ending when we are dancing our friends wedding in Paris. Of course I already have to think what I am going to wear that day and I collected here some of my current favorites in the collage above. At the moment I prefer the shades of nude or pink. I haven´t decided whether I want to have a short or a full length dress. So many choices to be made. :) What do you think?

You Might Also Like

7 Comments

  • Reply
    Ida
    1.6.2015 at 16:45

    Noi sun omat valinnat top 2 on hyviä. Tollanen vaalee, pitsinen ja pitkä saattaa olla hiukan liian morsiuspukumainen ja etikettiä yleensä tulkitaan ettei vieraan olisi sopivaa näyttää morsiammelta. Jos ajattelet että vieraiden joukossa on esimerkiksi kaverin poikaystävä joka ei ole vielä tavannut morsianta ollenkaan ja sinä tulet kirkon edessä vastaan ennen morsianta puvussa 4 tai 9. Saattaisi olla että saisit osaksesi onnitteluja.

    • Reply
      monasdailystyle
      4.6.2015 at 11:13

      No juu just näin!:) Aina fiksumpaa kysäistä morsiammelta, jos on hiukankaan epävarma:) Mutta muihin kesäjuhliin passais kyllä molemmat loistavasti meikän mielestä:) Jaaaa mun häihin saa kyllä tulla ihan vitivalkoisellakin leninkillä jos siltä tuntuu;D

  • Reply
    juuli
    1.6.2015 at 23:29

    Nro 9 on minun makuun, muttei ehkä ihan häihin sopiva juuri tuon morsiuspukumaisuuden vuoksi.

    Olen itsekin ollut tässä mekonetsinnässä kesäisiä sukujuhlia varten, mutta mistään näistä opiskelijabudjettiin sopivista ketjuliikkeestä ei tunnu löytyvän luonnonmateriaalista yksilöä, joka peittäisi polvet ja olkapäät. Värikin olisi kesäjuhliin kiva olla muu kuin iänikuinen musta tai valkoinen. Oletko itse tarkka tyylistä siinä mielessä, kun joidenkin mielestä ainakin kirkollisissa tilaisuuksissa olisi hyvä peittää polvet ja olkapäät?

    Toivottavasti saat häistä kuvia niin voit postata ihanan hääpostauksen tänne blogiin jo ennen omia häitäsi :)

    • Reply
      monasdailystyle
      4.6.2015 at 11:19

      Toi 9 on super jaunis <3 :) Tuossa kollaasissa näyttää aika vaalealta, mutta olisko luonnossa enemmän hempeän pinkki. Mua henkkoht ei haittaisi lainkaan jos meidän häissä vieraalla olisi tuo päällä, joten paras tapa varmistua mitä laittaa päälle on kysäistä suoraan morsiammelta :)
      Itse en ole niin tarkka siitä näkyykö polvet ja olkapäät, mutta kyllä esim joku huivi on ihan kiva olla kirkossa lisänä.. Oon ylipäänsä aika rento kaiken tällaisen suhteen. Pidän enemmän tärkeänä sitä miten itse viihtyy asussa. Omalla kohdallani liian avoinaiset mekot suuntaan tai toiseen olisi tosi epämiellyttävä juttu, joten ne jää siksi itseltä väliin:D
      Ja ehdottomasti nappailen kuvia tänne blogiinkin, jos vaan saan Maijalta luvan siihen;)

  • Reply
    hmm..
    2.6.2015 at 16:06

    Itsellä tuli monesta yllä olevista mekoista mieleen liian hääpukumainen fiilis. Varsinkin noista pitkistä puvuista, nudet ehdottamasti jättäisin ostamatta, monella morsiammella on tänä päivänä hääpukunaan jta muutakuin se puhtaan valkoinen. Ivory on usein myös melko nudemainen hääpukujen maailmassa. Samoin pitsi on tänä päivänä hääasuissa todella suosittua. Kannattaa kysyä morsiamelta suoraan että mitä mieltä hän itse olisi jos pukeutuisit esim. numero 9 pukuun? I

    Itse miettisin vielä että mikä se väri omalle juhlapuvulle toisen häihin on. Niitä värejä kun on monta muutakin ihanaa mistä valita :)
    Hääpäivä on kuitenkin se päivä milloin morsian saa olla huomion keskipiste.

    Kauniita pukuja nuo kaikki ylläolevat on :)

    • Reply
      monasdailystyle
      4.6.2015 at 11:23

      Ihan totta:) Ihan samaa mieltä, ja tuossa yllä jo pohdinkin, että kannattaa aina kysyä morsiammelta mitä mieltä hän on jos yhtään mietityttää oman mekon kanssa!!! :) Parempi niin kuin aiheuttaa kurjia tilanteita ja pahaa mieltä:) Itse en kyllä pidä nudea ja vaaleanpunaista lainkaan huonona vaihtoehtona, mutta mikäli morsian olisi toista mieltä, niin on itsestään selvää, että sitä mielipidettä tulee kunnioittaa:)
      Omalla kohdallani ei kyllä haittaisi tippaakaan, jos joku vieraista tulisi vaikka ihan vitivalkoisessakin juhliin;D

  • Reply
    maria
    4.6.2015 at 13:41

    Kaikki on niin nättejä että eihän noista osais päättää vain yhtä. :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *