14.5.2015

Topshop & Zalando

Olen jo aikaisemminkin hehkuttanut yhteistyökumppani Zalandon loistavaa Topshop valintaa, mutta nyt on taas hyvä aika ottaa aihe uudelleen käsittelyyn, sillä valikoima on kasvanut entisestään. Super suositun Topshop brändin vaatteita saa nyt tilattua helposti Zalandon nettikaupasta ja valikoima on kertakaikkisen loistava! :) Tämän tiimoilta ei lainkaan harmita tulla takaisin Suomeen, vaikka Topshopin liike tänne KL:ään jääkin;) Olen ihan totaalisen ihastunut merkin vaatteisiin ja erityisesti uikkarit, bikinit ja kesätunikat sun muut ovat vieneet mennessään.

Monesti olen harmitellut, kun en täältä millään saa kaikkea vietyä Suomeen, jonka takia shoppailut ovat pysyneet minimissä. Kesällä aion kyllä shoppailla pitkästä aikaa kunnolla ja hyvällä omalla tunnolla;D Tosin voi olla, että ihan nuo oman vaatekaapinkin antimet tuntuvat aarteilta tämän puolen vuoden jälkeen <3 :)

Mutta nyt muutama tämän hetken kuuma poiminta Zalandon Topshop valikoimasta. Osaa näistä olen jo käynyt kuolaamassa täällä KL:ssä paikan päällä. Numero 9. valkoisia farkkuja olen tainnut olla viemässä sovituskoppiin jo viidesti:D

topshop

1. Laukku TÄÄLLÄ // 2. Uimapuku TÄÄLLÄ // 3. Jumpsuit TÄÄLLÄ // 4. Hattu TÄÄLLÄ // 5. Korkkarit TÄÄLLÄ // 6. Farkkupaita TÄÄLLÄ // 7. Hattu TÄÄLLÄ // 8. Laukku TÄÄLLÄ // 9. Farkut TÄÄLLÄ

topshopzalando

Löytyykö joukosta teidän lemppareita? :)

(Commercial links)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Sannnis
    17.5.2015 at 14:17

    Ihania bongauksia! Käytätkö muuten yleensä minkä tyylisiä alusvaatteita? Onko esim alaosissa jotain lemppari mallia . :) ?

    • Reply
      monasdailystyle
      17.5.2015 at 14:29

      Heh, menee mallit aika tilanteesta riippuen ;D

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *