13.5.2015

Kuvia kodista

koti1

Työpiste, joka toimii myös ruokapöytänä. Mehän ei Eetun kanssa samaan pöytään mahduta;)

kirja1

Eetun yöpöydällä ruokakirja.

koti2

Minikeittiö. Blenderi on töpselisyistä tv-tasolla.

kirja2

Mun yöpöydällä kaikki ihanat kirjat <3

koti3

Eetun ruokapöytä;)

Aika tarkalleen kaksi kuukautta meidän reissua jäljellä.. Huomaan, että nyt alkaa tulla ristiriitaisia tunteita sekä täällä olosta, että kotiinpaluusta. Välillä on ajatukset niin ristissä, ettei tiedä miten niihin suhtautuisi.

Tällä hetkellä koulussa on menossa viimeiset ryhmätöiden palautukset, joita muuten riittää liiaksi asti. Opiskelu on herättänyt kunnolla tunteita ja olen ajatellut myös tulevaa opiskelua Suomessa paljon. Aiheita, joista haluaisin täällä blogissakin kirjoittaa tulee koko ajan tulevan vaan lisää, mutta näiden aiheiden ja ajatusten saaminen tekstiksi tuntuu vaan välillä ihan mahdottomalle. Ehkäpä ne tästä pikkuhiljaa alkaa koostua kokonaisuuksiksi.

Nyt viimeiset kolme viikonloppua ollaan vietetty perus arkea täällä KL:ssä, mutta huomenna on tarkoitus suunnata vihdoinkin Cameron Highlandsille. Suurinosa muista vaihtareista siellä on jo vieraillut ja monet ovat kovasti kehuneet. Itse odotan eniten rauhallisuutta ja luontoa. Ihanaa vastapainoa hektiselle KL:llä. Vielä on vähän epäselvää ollaanko yksi vai kaksi yötä. Cameron Highlandin lisäksi Langkawi, Kota Kinabalun vuori ja Tioman saari ovat myös paikkoja, joissa haluaisimme vielä käydä täällä Malesiassa. Saapi nähdä miten riittää aika ja jaksaminen vai tuleeko vaan oltua KL:ssä.

Mutta nyt lounaalle koulun iranilaiseen ravintolaan! Kuullaan pian!

Here is some pictures of our place here in KL. Last weeks has been quite a rush in school having so much things that needs to be done at the moment. I have been actually thinking a lot of my studying as a whole. Maybe I will try to write something about my feeling later on on the blog also.

Because of the school work we have been staying in KL the last three weeks. Next weekend we will take a little getaway as we travel to Cameron Highlands, the countryside of Malaysia. There is still so many places I would like to visit here in Malaysia but the time and money is in a short supply just now! :D

You Might Also Like

10 Comments

  • Reply
    Ansku
    13.5.2015 at 09:06

    Huii! Kaksi kuukautta enään! Aika menee tosi nopeasti. Nautinnollisia kuukausia sitten vain teille! :)

    • Reply
      monasdailystyle
      14.5.2015 at 04:35

      No niinpä, aika menee nopeasti:) Ja kiitos paljon <3<3 Aiotaan kyllä nauttia viimisistä kuukausista, mutta kyllähän se ihan kiva on kotiinkin tulla <3

  • Reply
    T
    13.5.2015 at 09:45

    Kirjoita ihmeessä opiskeluistasi! :)

    Vietättekö loppuajan samassa paikassa vai lähdettekö jonnekin reissaamaan?

    • Reply
      monasdailystyle
      14.5.2015 at 04:36

      Kesäkuun loppuun asti ollaan Malesiassa, mutta sitten matka jatkuu Sri Lankan kautta kotiin :) Ja itseasiassa tehdään myös pieni visiitti Pariisin kautta!! :)

  • Reply
    Outi Karita
    14.5.2015 at 11:49

    Teillä on kyllä ollut todella ihanan oloista ja kauniita maisemia ja kaunis koti :)

    • Reply
      monasdailystyle
      14.5.2015 at 11:52

      Kiitos Outi <3 :) On tää aika ollut kyllä todella ikimuistoista. Haikea lähteä, mutta toisaalta ihana tulla takaisin Suomen kotiin:)

  • Reply
    Jutta
    14.5.2015 at 14:54

    Siis apua, aivan uskomattoman nopeasti mennyt aika! Just sä vasta täällä blogissa kerroit, että ootte lähdössä ja pian tuutte jo takaisin :) Nyt vielä viimeiset kuukaudet täysillä nauttien niin voi palata kotiin hyvillä mielin ja ihanien muistojen kanssa!

    Haluan vielä erikseen kiittää sua. Tämä on toinen kerta kun kommentoin, mutta blogiasi olen lukenut jo useamman vuoden. Olen sellainen “ärsyttävä” hiljainen lukija, joka ei kommentoi ;) Mutta siis, sun blogi on aivan ihana! <3 Käyn täällä joka päivä hakemassa hyvää mieltä ja katsomassa kauniita kuvia, joissa usein esiintyy myös äärettömän kaunis sinä :) Olet kyllä uskomattoman positiivinen ja hauska ihminen, jolta jokainen voisi oppia jotain, myös minä! Ravitsemus ja hyvinvointi (ja vatsan terveys) kiinnostaa mua erityisesti ja siksi täältä sun blogista on saanut paljon ajattelemisen aihetta. Toivottavasti joskus pääsee itse tekemään entistä parempia valintoja, kun rahatilanne sen sallii :)
    Kiitos siis blogistasi, mukana pysytään jatkossakin! :)

    • Reply
      monasdailystyle
      14.5.2015 at 15:35

      Hih, niinpä!! Itselläkin on sellainen olo, että just vasta kerroin lähdöstä :D Tosin on tässä välissä aika paljon ehtinyt kokea:D Ristiriitaista….
      Ja voi olet ihana, kiitos ihan hurjasti niin voimaannuttavasta kommentista <3 Ihanaa, että olet täällä:)
      Mikäli sulla tulee mainitsemiesi aiheiden tiimoilta jotain tiettyjä postaustoiveita niin laita ihmeessä tulemaan!:)

  • Reply
    iiris
    14.5.2015 at 15:16

    Suosittelen todella Tiomania! Ihana paikka :) Jos mietitte Langkawin ja Tiomanin välillä niin suosittelen jälkimmäistä! En kyllä äkkiseltään osaa sanoa sadekausien kuluista koska nehän on noilla ihan erilaiset, eli se huomioon ottaen…

    • Reply
      monasdailystyle
      14.5.2015 at 15:32

      Kiitos iiris kommentista!! :) Sadekausi on Tiomanilla jo ohi, joten pitäisi olla ihan järkevät ilmat:) Kesäkuun alussa olisi sinne tarkoitus ehtiä ja vielä mukavan porukan kanssa:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *