6.5.2015

Ihan paska keskiviikko

outfit

Keskiviikoista on tullut mulle ihan kirosanoja täällä vaihdossa. Keskiviikko on se päivä, jota en odota. Hassu tunne, koska mulla normaalisti ei ole mitään merkitystä mikä päivä on. Teen yleensä töitä joka päivä viikossa, enkä erottele tarkasti viikonloppuja arjesta. Maanantaita olen aina rakastanut ja se on sellainen uuden alun aikaa ja fiilistä. Mutta nyt taidan tietää mitä moni tarkottaa tgif ja prkl huomenna on maanantai jutuilla… Mulla on sama angsti keskiiviikkoa kohtaan. Molemmat tunteet samassa paketissa. Aamulla ei meinaa päästä sängystä ylös, kun vastassa on melkein kattoon asti ulottuva uloke otsasta. Koko päivä tuntuu matelevan ja kelloa tulee katsottua minuutin välein. Ja voi juku se fiilis, kun iltapäivä koittaa… Se on melkein sen aamupäivän ärsyyntymisen arvoista.

Okei vähän liioittelen, mutta ajattelin tulla jakamaan välillä näitä ei niin aurinkoisia kuulumisia;) Ei kaikki todellakaan aina ole yhtä hymyä ja onnea ja hallelujaa. Välillä ärsyttää ja just nyt mulla on keskiviikkojen kanssa kova kisa käynnissä. Aattelin kuitenkin jättää mun ja keskiviikon välisen suhteen tänne Malesiaan ja jatkaa Suomessa taas normaalilla viikkorytmillä ilman sen kummemmpia päivädraamoja.

Kiitän ja kuittaan keskiviikko. Toivottavasti muille olet ollut armollisempi.

I hate you Wednesday!! Some of you might know that I rarely differentiate between weekdays how I feel but at the moment I think that I have even a little clue what you mean by TGIF.. During the exchange period I have developed a hatred towards Wednesdays. Its hard to get out of the bed in the morning because of the huge boner in my forehead. The minutes are crawling and I just keep looking at the clock on the wall.. When the afternoon finally arrives it feels almost so great that it makes up the bullshit in the morning. Ok, maybe I´ll be overacting a little but now you know my life is not always walking on the sunshine.

However I think that I will leave this quarrel between me and Wednesday here in Malaysia. Back in Finland its time to continue my life without any “day drama”.

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Armi
    6.5.2015 at 15:26

    ei oo munkaan keskiviikko putkeen mennyt!! Matikankokeesta 5-, viiltävä alaselkäkipu jonka takia en pysty edes kävellä, tylyt työntekijät apteekissa, keänää kaverin kanssa ja kaiken kukkuraksi vielä viikon rankin päivä koulussa eli pelkkiä lukuaineita! :D alkaa jo naurattaan kuinka pskasti voi joskus päivät mennä. Vielä reilu kuusi tuntia jäljellä, lista varmaan vaan kasvaa, no jos huomenna sit ois lista täynnä positiivisia asioita.. ;)

    • Reply
      Armi
      6.5.2015 at 15:27

      Keänää = kränää ;D

    • Reply
      monasdailystyle
      6.5.2015 at 15:54

      Heh, pakko vaan kääntää nimenomaan huumoriksi nämä päivät ;D
      Huominen on ehdottomasti täynnä positiivisa asioita <3 :) Aurinko sinne loppupäivään – täällä päästään onneksi kohta jo nukkumaan :D

  • Reply
    Outi Karita
    8.5.2015 at 13:38

    Oho, oikein hätkähdytti otsikko. Onneks on jo perjantai ;D

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *