12.4.2015

Paradise is not a place; it’s a state of consciousness

balibeach1
balibeach2
balibeach4balibeach3

Pictures, Eetu Visuri

Swimsuit, Topshot
(similar here, here, herehere, here / adlinks)

Kotona ollaan taas! Bali oli ihan mieletön paratiisi, mutta kyllä on ihana silti olla taas takaisin kotona. On se jännä miten jostain uudestakin paikasta tulee niin nopeasti kotoinen ja todella tärkeä. Kolmen kuukauden jälkeen tuntuu, kuin oltaisiin asuttu Kuala Lumpurissa aina! En silti kiellä, etteikö aktiivinen viikko Balin rannoilla ja muissa Balin huikeissa maisemissa  tehnyt hyvää. Monta kertaa sai haukkoa henkeä upeista näkymistä ja mahtavista uusista kokemuksista. Tämä matka oli ihan mieletön ja yksi ikimuistoisimmista reissuista mitä ollaan tehty.

Nyt palataan hetkeksi takaisin taas arkeen ja treenien pariin! Balilla ei tullut treenattua yhtään aamulenkkejä ja surffausta lukuunottamatta. Hotellien aamupalat ja ravintoloiden täydelliset baliruuat maistui jäätelön lisäksi myös poikkeuksellisen hyvälle koko viikon, joten nyt on taas aika palata ruotuun. Tänään aamulla oma banaanipannari maistui niiiiin hyvälle ja erityisen kivaa oli aamupalan jälkeinen olo… Ei järkyttävää vehnäturvotusta (kookossuklaaletut hotellin aamupalalla!!!???!) eikä kipristelyä mahassa;) Balilla aamupalla tuli syötyä ihan liikaa!! Miten hitossa siitäkin dilemmasta pääsee eroon. Vasta viimeisellä aamupalalla tajusin, ettei ihan kaikkea hyvää tarvitse ahdata mahaan;)

Mikäli teillä tulee jotain tiettyjä postaustoiveita Balia ajatellen niin laittakaahan ideoita tulemaan! Kuvia on melkoinen liuta, joten useampi Balipostaus on vielä tulossa;)

Ihanaa ja energistä sunnuntaita kaikille. Kuullaan taas pian!

You Might Also Like

10 Comments

  • Reply
    Ulla
    12.4.2015 at 13:01

    Love your swimsuit so much ♥
    x

    https://www.pinterest.com/tiffanyssecret/

    • Reply
      monasdailystyle
      13.4.2015 at 04:52

      Thank you honey <3 :)

  • Reply
    -H
    12.4.2015 at 14:34

    Upeita kuvia, ihana uikkari :)

    • Reply
      monasdailystyle
      13.4.2015 at 04:53

      Kiitos paljon <3 :) Tää uikkari löytyi Topshotin alehyllyltä ja olin tiirailut sitä jo aikaisemmin normi hintaisenakin ;)

  • Reply
    Pinja
    12.4.2015 at 15:41

    Vautsi mitä kuvia! <3

    • Reply
      monasdailystyle
      13.4.2015 at 04:55

      Kiitos Pinja <3 <3 :) Ja voih sä ootkin jo reissussa?! 8) Nauti!!!!
      Ja super isot onnittelut työpaikasta:)

  • Reply
    Siiri
    12.4.2015 at 19:04

    Moikka!

    Olen itse miettinyt ensi syksynä vaihtoon lähtemistä ja vaihtoehtoina mulla on tällä hetkellä Bali ja KL. Olin jo kallistunut Kuala Lumpuriin ja mulla on hakupaperitkin paria allekirjoitusta vailla valmiit, mutta sitten huomasin uutiset juuri vangituista terroristeistä ja tulevista uusista laeista koskien juuri terrorismia. Mitä olen ymmärtänyt niin aika monet ovat lakeja vastaan ja odotettavissa on jonkin sortin vastarintaa mikäli lait tulevat voimaan. Miten olette kokeneet asian siellä? Pelkäättekö terrorismia tai onko siitä ollut mitään puhetta esim koulussa? Tulitte toki vasta lomalta takaisin niin en tiedä oletteko ehtineet edes perehtyä asiaan millään lailla, mutta olisi kiva kuulla jotain fiiliksiä turvallisuudesta siellä :)

    • Reply
      monasdailystyle
      13.4.2015 at 05:02

      Moi Siiri!! Kuulin sulta tosiaan tästä uutisesta nyt ekaa kertaa, mennyt siis aivan ohi.
      Mutta yleisesti omista tuntemuksista, niin en kyllä ole pelännyt Malesiassa laisinkaan. Mulla on ajatukset kääntyneet todella monen jutun suhteen ihan päälaelleen ja tarkoitus on kyllä kirjoitella niistä laajemmin postauksia, mutta jotenkin en ole siihen vielä valmis. Luulen, että vasta tämän koko reissun ja kokemuksen jälkeen on helpompi avata syvällisempia ajatuksia tänne.
      Tähän astisen oman Malesia kokemuksen kautta voin kuitenkin suositella ihan hurjasti vaihto-opiskelua täällä. Olen oppinut ja kasvanut tänä lyhyenä aikana enemmän kuin koskaan. Olen myös kokonut maan todella turvallisena vaikka paljon on vaiettuja asioita joita ei turistina täällä niin nää, mutta sama se on kaikkialla muuallakin täällä. Malesia ja malesialaiset ovat kuitenkin saaneet ison palasen mun sydämestä. Tulen varmasti palaamaan tänne vielä myöhemmin.
      Bali oli kyllä myös ihan mieletön, mutta täysin erilainen. Kannattaa pohtia tarkkaan mitä haluaa vaihto-opiskeluajalta ja sen kautta lähteä puntaroimaan kumpaan lähtee. Laita ihmeessä molempiin haku menemään niin saat aikaa pohtia! :)

  • Reply
    AM
    13.4.2015 at 10:55

    Hei Mona,
    ihan ensinnäkin blogisi on todella mahtava ja inspiroiva,jatka samaan malliin. Olen lähdössä piakkoin Balille lomalle Seminyakiin. En muista missä päin Balia itse olitte mutta onko sinulla antaa jotakin ruokasuosituksia yleisesti Balia koskien. Rakastan kaikkia näitä postauksia, koska odotan innolla lomalle lähtemistä! Hyvää jatkoa sinulle ja Eetulle! :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *