10.4.2015

L Hotel Seminyak restaurant: Lola

lola2lola5lola6lola7decor

L Hotel Seminyak tarjosi meille yhteistyössä yhden yön heidän upeissa puitteissaan. Hotelli sijaitsee aivan Seminyakin ylälaidalla ja sieltä on noin 10 minuutin kävelymatka rannalle. Tiistaina hotellille saapuessamme oli pilvistä ja iltapäivällä alkoi sataa kaatamalla. Tämän ihanan hotellin puitteissa ei kyllä sadepäivä haitannut tippaakaan!

Tutustumisen aloitimme hotellin ravintolasta Lolasta. Nautimme ala carte lounaan mehuineen ja jälkkäreineen. Suloinen ravintola on pieni, mutta idyllinen. Tarjoilijat ovat ihan hurjan ystävällisiä ja vastasivat Eetun kaikkiin ruokakysymyksiin kärsivällisesti. Niitä nimittäin riittää aina enemmän kuin tarpeeksi;)

Testasimme listalta mango-katkarapu salaatit, pääruuaksi valkoista haudutettua kalaa, pihviä ja jälkkäriksi muun muassa jäätelöä, suklaalettuja ja kurpitsakakkua. Tuoreita raaka-aineita, ihania makuja ja mielenkiintoisia yhdistelmiä. Loistava lounas kaiken kaikkiaan ja myös hinnat ovat listalla varsin kohtuullisia.

Seuraavaksi vielä kuvia hotellin romanttisista huoneista, spasta ja roof topista! Listaan myös hotellin plussat ja miinukset vielä myöhemmin.

“Inspired by the sweet-natured comic drama “Whatever Lola Wants,” the birth of L Hotel’s very own gastronomic restaurant Lola was created to embrace the female femme fatale icon of a vivacious and charming lady whose beauty and persona is irresistible. Related to cuisine, Lola exudes this culinary palate of authenticity and tastes through our serving of delectable Indonesian flavours, in particular sate combinations take the helm at Lola, with staples like “Sate Ayam”( Indonesian grill chicken in skewer) all served with rice cake or steamed rice together with Lola’s homemade peanut sauce.”

Hotellin löytyy täältä*.

(Sponsored stay/ commercial links*)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *