2.4.2015

Regular Latte

coffee3coffee2coffee1

Olen hurahtanut The Coffee Bean & Tea Leaf kahvilan regular latteen. Taidan huijata itseäni sen avulla. Olen koittanut vähentää kahvin käyttöä viime aikoina. Yksi kuppi aamulla ja yksi iltapäivällä. Tämä regular latte kuulosti järkevälle vaihtoehdolle iltapäiväkahviksi listalta sen bongattuani. Voitte kuvitella millaisen hymyn sain kasvoilleni, kun kuvissa näkyvä jättiläismäinen sanko lattea tuotiin pöytään! Oih – yksi jättiläiskuppi lattea mulle kiitos! :D

Okei, nyt jatkan taas koulutehtävien tekoa… Ei sillä, ettäkö olisi keskittymisen kanssa ongelmia. Tulin vain pikaisesti moikkaamaan kahvikuvien kera teitä;) Nautinnollista kahvitaukoa kaikille ja muille opiskelujen parissa puurtaville tsemppiä ja pitkiä hermoja! Onko siellä muuten ruudun toisella puolella monia joilla olisi pääsykokeet edessä??

You Might Also Like

7 Comments

  • Reply
    merenhelmi
    2.4.2015 at 17:04

    Tsemppihali Mona!!<3<3

    • Reply
      monasdailystyle
      2.4.2015 at 17:24

      <3:)

  • Reply
    Marjo
    2.4.2015 at 21:49

    Moikka! ootan kyllä innolla sinun bali postauksia… Täällä sitten kateellisena katson niitä! :D
    Ihana blogi muutenkin :)

    http://www.lily.fi/blogit/forever-and-day

    • Reply
      monasdailystyle
      3.4.2015 at 03:24

      Voi kiitos paljon Marjo <3 :) :)

  • Reply
    Kristiina
    3.4.2015 at 08:58

    Oi että miten herkullisen näköinen latte, latte on myös mun lemppari. Latte, jäälatte, makusiirapilla maustettu latte… Kaikki käy :) ja todellakin vain lasista/mukista. Vaihdan paikkaa, jos ei ole tarjolla muuta kuin kertakäyttömukia.
    Mun harkka päättyi eilen, kouluun keskiviikkona. Motivaatio, oi motivaatio missä olet :D Kevään reissun ajankohtaa tässä mietitään. Eikö sen avulla jaksa niitä taas niitä lukemattomia etätehtäviä..

    Hyvää reissua Balille! Pus <3

    • Reply
      monasdailystyle
      4.4.2015 at 13:43

      Ah jäälatte on myös <3 :) Siirapit mä jätän välistä vaikka en kiellä, etteikö niillä tulisi latesta vieläkin herkullisempi;)
      Tsemppiä kouluun ja oi kerro mitä reissusuunnitelmia tulossa!! :) <3
      Haleja <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *