28.3.2015

Penang: Batu Ferrenghi

Palataan kuvien muodossa hetkeksi takaisin Penangin reissulle! Äitini, isäpuoleni ja ystäväpariskuntamme oli täällä muutama viikko sitten viettämässä lomaa ja suuntasimme kaikki yhdessä ensimmäisenä Penangin saarelle. Tarkoituksena oli lähinnä ottaa rennosti ja nauttia lämmöstä ensimmäiset päivät, joten kovin paljon emme ehtineet Penangin nähtävyyksiin tutustua. Paljon jäi juttuja, jotka vielä haluaisin nähdä.

Tässä kuitenkin kuvia Batu Ferringhin alueelta, jossa majoituimme. Meillä oli äidin ja isäpuolen kanssa asunto vuokrattuna airbnb:n kautta ja ystäväpariskuntamme majoittui Park Royalissa, jota he kovasti kehuivat.

batuferringhi5batuferringhi4batuferringhi3batuferringhi2
batuferringhi1
random7
random6
batuferringhi6
batuferringhi7
batuferringhi8
batuferringhi9
batuferringhi10
batuferringhi11

Batu Ferringhin ranta oli kaunis, mutta meressä ei suositella uimaan. Vesi oli todella sameaa ja siellä on myös meduusoja… Jaiks. Me pulikoimme meren sijaan tyytyväisinä meidän asunnon altaalla. Penangilla oli ihan järjettömän kuuma. Luulin, että olen jo osittain tottunut tähän lämpöön, mutta Penangilla ollessa se sai taas ihan uuden ulottuvuuden :D Tuolla reissulla kärähdin myös aika pahasti ja nenä kuoriutui seuraavalla viikolla.. Tarkkaavaisuutta siis siihen rasvojen levittämiseen!

Koneella on vielä kasallinen kuvia Penangin fruit farmilta, jossa kävimme yhtenä päivänä. Jahka saan niitä muokkausjonon kärkeen julkaisen niistä vielä juttua!

Nyt katsomaan Formuloita, kuullaan myöhemmin!! Ja niin… Se Lennyn konsertti. Peruttu!!! :D En itseasiassa edes yllättänyt. Täällä Malesiassa olen jo niin tottunut myöhästelyyn ja peruutuksiin;)

Ps! Alekoodi Boozt.com:lle tänään vielä voimassa!!! :) Kurkkaa lisää täältä.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *