7.3.2015

All my jewelry

korut3korut2

Yhdet korvikset , kaksi sormusta (toinen kihlasormus), neljä rannekorua ja yksi kaulakoru

Koruvarastoni täällä matkalla ei ole kovin kattava, mutta jo muutamalla rannekorulla olen saanut asuihin edes jotain pientä extraa. Kihlasormus on tietysti aina sormessa ja kaulassa pidän matkan ajan riipusta, jonka olen saanut äidiltäni monta vuotta sitten.

Tuon ison statement sormuksen ostin täältä KL:stä. Hintaa taisi olla hurjat 2 euroa. Rannekorut löysin puolestaan Forever 21 liikkeestä.

Mahtaa tämän puolen vuoden jälkeen oma koruvarasto kotona tuntua ihan järjettömän kokoiselta aarrearkulta;)

There it is. My jewelry collection I have with here in Asia. All the others are brought from Finland but that another ring I bought here in KL from Forever 21. I think that I feel my jewelry arsenal at home like a treasury box after arriving back home in summer. :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *