1.3.2015

Penang batu ferringhi

Kuusi päivää enää, kun äitini ja isäpuoleni sekä meidän ystäväpariskunta matkaa Malesiaan!! :) Ihan mahtavaa päästä viettämään aikaa rakkaiden kanssa. Ensimmäisenä suuntaamme Penangille kolmeksi yöksi. Luvassa on rentoutumista rannalla, joogaamista äidin kanssa ja tietysti kiertelyä ja valokuvaamista mestoilla:)

beachlife

print screen, https://www.pinterest.com/monasdailystyle/beach-life/

Tämä reissu onkin ensimmäinen pieni visiitti Malesian sisällä. Aika on mennyt niin nopeasti ja tekemistä on riittänyt kylliksi kouluun liittyvissä järjestelyissä, ettei ole ehditty/jaksettu tätä ennen suunnitella mitään tarkempaa. Nyt ensi viikonlopusta eteenpäin luvassa on senkin edestä pieniä reissuja. Singapore, Formulat ja Bali ovat muun muassa jo kalenteriin ruksattuna. Näiden lisäksi suunnitelmia riittää loputtomasti. Saa nähdä miten saa aikataulut (ja kukkaron) mätsäämään opiskelujen ja reissujen kanssa.

Seuraavaksi kuitenkin nauttimaan Penangin elämästä ja Batu Ferringhi rannasta. Onko ruudun takana monia, jotka ovat vierailleet Penangissa?:) Jälleen otan vinkkejä ja kokemuksia ilolla vastaan!

You Might Also Like

12 Comments

  • Reply
    Hay
    1.3.2015 at 09:20

    Hei, saari on aivan ihana. Malesialaiset
    Ovat todella mukavia ja puheliaampua kuin esim Thaimaalaiset. Ei tehty sen enempää
    Siellä kuin oltiin resepteissä uimassa ja joogamassa. Iltaisin syötiin pikkuravinyoloissa muutamalla eurolla. Trip advisorin suositukset piti todella hyvin paikkansa. Turvallisen oloista, ei mikään bilepaikka. Perheen kanssa olimme. Nauti!

    • Reply
      monasdailystyle
      1.3.2015 at 14:49

      Mahtavaa! Iso Kiitos vinkeistä ja kiva kuulla, että tykkäsitte :) Pitääkin tsekata vielä tarkemmin tripadvisorin tipsit ennen reissua. Sieltä saa kyllä usein loistavia juttuja poimittua:)
      Ja jesh – ei bilepaikka on hyvä meille;)

  • Reply
    mama
    1.3.2015 at 09:28

    Niin jännittävää!!!! Ja niin ihanaa nähdä teitä rakkaat. Nyt on kuin tulisilla hiilillä, kun ei jaksais enää odottaa :)

    • Reply
      monasdailystyle
      1.3.2015 at 14:50

      Jeeee, pian ootte jo täällä <3 <3 :)

  • Reply
    Alisha
    1.3.2015 at 09:55

    Jee, odotan innolla teidän Pengangin kuvia :) Penang on Malesian ruokamekka, siellä todella panostetaan syömiseen, hehe. Monet paikalliset matkaavat sinne ihan vaan ruuan perässä. Kannattaa tutkia etukäteen bloggaajien suosituksia, tässä muutama:
    http://eatingasia.typepad.com/eatingasia/penang/
    http://www.thanislim.com/2013/06/my-penang-food-hunt-morning-food-hunt.html

    Penangin historia on kiinnostavaa (Gerogetown) ja siellä on hienoja temppeleitä. Itseäni kiehtoo tämä kolonialistiselta ajalta oleva hotelli: http://www.eohotels.com/about-eno.php

    En tiedä onko tietoni vanhentunutta, mutta en ole kuullut, että kukaan koskaan uisi meressä Penangissa :( Meri on ainakin aiemmin ollut sameaa ja saastunutta ja siellä uiskentelee usein pilvin pimein meduusoja… Joten jos uimista haluaa harrastaa, kannattaa varmuudeksi panostaa hotelliin, jossa on kiva uima-allas.

    xoxo

    • Reply
      monasdailystyle
      1.3.2015 at 14:54

      Oi oi, kiitos Alisha isosti vinkeistä :) Ja voiko tosiaan tästä vielä ruoka parantua?! ;D Musta tuntuu, että tää KL:kin jo ihan huikea food paradise, joten saas nähdä millaisen elämyksen Penang ruokien osalta tarjoaa 8)
      Ja ohhoh, tuota merta:O Mä jätän siinä tapauksessa uiskentelut välistä. Tosin en oo mikään kova uimarihirmu. Mieluummin nautiskelen rannalla kävelystä ja hengailusta muuten :) Hotellin sijaan vuokrattiin tällä kertaa huoneisto. Katsotaan millainen on;) Tuli vaan reilusti hotelleja halvemmaksi. Raportoin reissun jälkeen millainen oli :)

  • Reply
    Ansku
    1.3.2015 at 11:51

    Suunnitelmat kuulostavat ihanilta! Minulla on ihan mieletön matka/kaukokaipuu – vaikka vasta kotiuduin meksikosta :D

    http://www.peaceandstyle.fi

    • Reply
      monasdailystyle
      1.3.2015 at 14:57

      Oi Meksikoon mäkin haluan vielä joskus käymään!! :) Hei huomasin nyt vasta, että sulla on bloginimi muuttunut!! :)

      • Reply
        Ansku
        1.3.2015 at 18:37

        No joo. Se vanha oli niin lokeroiva. Pyörittelin nimenmuutosta tooosi pitkään, ainakin puoli vuotta. Välillä päätin että pidän vanhan sittenkin, mutta se oli kyllä niin aikansa elänyt ettei ollut vaihtoehtoa :D Tämä uusi toimii mun mielestä paremmin, kertoo blogin sisällöstäkin jotain. Mitä sä olet mieltä?

        http://www.peaceandstyle.fi

        • Reply
          monasdailystyle
          2.3.2015 at 00:12

          Tykkään!!! :) Mutta ei vanhassakaan vikaa ollut:) Mutta oon ehdottomasti sen kannalla, että vaihtelu virkistää ;) Pienillä muutoksilla ja uusilla jutuilla saa aina ihan uutta puhtia omaan tekemiseen :)

  • Reply
    Anna-Emilia
    1.3.2015 at 13:38

    Moikka! :) Mä olen myös todellinen matkustushullu ja käynyt jo mm. Ruotsissa, Virossa, Venäjällä, Kanadassa, Yhdysvalloissa, Saksassa, Turkissa, Italiassa, Kreetalla kiertänyt Hanian saaren, kiertänyt Kanarian saaret ja nyt matkataan tulevana kesänä poikaystävän kanssa Pohjois-Afrikkaan. Aasian seutu multa vielä puuttuu kokonaan, mutta ollaan pohdittu Singaporea. Jos käyt siellä, niin voisitko tehdä kyseisestä paikasta kunnon postauksen? Niin ja missä kaikkialla sä olet käynyt? :)

    • Reply
      monasdailystyle
      1.3.2015 at 15:00

      Ihanaa, että jaoit viereilamasi maat! On aina ilo kuulla muiden reissulistoja :) Oma lista löytyy aika tuoreestakin postauksesta täältä:
      https://www.monasdailystyle.com/2015/01/30/countries-ive-visited/
      Matkustaminen on kyllä yksi parhaimmista asioista, joita tiedän:)
      Pohjois-Afrikka kuulostaa ihan huikealta, nauttikaahan matkasta! Ja ehdottomasti Singaporesta tulossa juttua! Meillä tosin vaan lyhyt 3 päivän reissu siellä, mutta eiköhän siinä hyvin ehdi paikkoja kiertelemään ja pääse fiilikseen:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *