7.2.2015

V-day

Ystävänpäivä lähenee ja yhteistyökumppani Zalandolla on menossa vielä huomiseen asti kiva kamppis alusasujen tiimoilta;) Hemmotellessasi itseäsi (tai tyttöystävääsi) ihanilla alusasuilla saat premium suklaayllärin kaupan päälle. Keräsin tähän muutamia poimintoja valikoimasta. Pitsiä, silkkiä ja kukkakuvioita – tykkään!:)

Suklaayllätys

Maidenform roosan väriset T-paitaliivit
Stella McCartney pitsimekko
Cosabella pinkit pitsiliivit
Vivance mustat Push Up -liivit
Lingadore yöhaalari
Lauren Ralph Lauren kukallinen yöpaita
LASCANA LONDRA mustat stringit 

suklaayllätys.11

(Adlinks/Mainoslinkit)

Valentine´s day is coming and I collected some beautiful lingeries above which are a perfect way to spoil yourself (or your girlfriend) on V-day. And you´ll also receive a box of chocolate as a gift from Zalando for this special day! <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *