3.2.2015

Kuala Lumpur China Town & Central Market + kuulumisia

ct2ct4ct5ct3ct6ct1ct7ct8ct9

Hellou ja mahtavaa tiistaita kaikille!

Täällä on menossa parhaillaan pieni blogijumi. Pari päivää on mennyt  paperihommien ja muiden juttujen parissa, joten postaukset on jäänyt ihan taka-alalle. Harmittaa ihan miten aikaansaamaton olo on ollut postauksien suhteen. Materiaalia on kuitenkin yllin kyllin ja asiaa enemmän kuin tarpeeksi. Jotenkin tuntuu vaan, ettei ole saanut mitään koottua järkevästi yhteen.

Olen kirjanpidon lisäksi säätänyt myös ties kuinka monta tuntia maaliskuun reissuja. Saamme nimittäin silloin Äidin ja Isäpuoleni tänne Malesiaan vierailulle ja myös ihana ystäväni Valpuri tulee miehensä kanssa samaa matkaa!! Maaliskuun alussa on siis luvassa ihan huikea viikko rakkaimpien kanssa. Saatiin tänään vihdoin ja viimein lyötyä lukkoon mihin suunnataan ja nyt voi rauhassa aloittaa suunnittelut hotellin ja aktiviteettien osalta. Tylsäähän täällä ei missään ihan helpolla tule. Nähtävää ja koettavaa riittää niin paljon, kuin vain itse jaksaa mennä. Maaliskuun osalta päädyttiin tekemään porukalla pikavisiitti Penangille. Mikäli teillä on suositella sieltä must see juttuja, niin laittakaahan ihmeessä vinkkejä kehiin hotelleista, nähtävyyksistä ja muista omista kokemuksista:) Penangilta tullaan KL:ään ja päästään olemaan muille matkaoppaita;) Viimeisenä suunnataan vielä Singaporeen viikonlopuksi, jossa saatetaan myös vieraat takaisin kotimaan lennolle.

Ensi viikolle ollaan Eetun kanssa suunniteltu reissua Cameron Highlandsille. Mua ihastuttaa erityisesti paikan maisemat ja rauhallisuus. Mikäli saadaan aikataulut mätsäämään mennään päivän opastetulle tourille ja käydään myös nauttimassa paikallisen joogakeskuksen antimista. Täydellistä vastapainoa Kuala Lumpurin vilkkaalle elämälle.

Tähän mennessä ollaan enimmäkseen tutustuttu tosiaan KL:än keskustan alueisiin ja lähinnä vasta kotiuduttu tänne. Arki alkaa aika hyvin jo rullaamaan treenien ja töiden ympärillä.

Kunhan ollaan saatu koko Kuala Lumpuri päänähtävyyksineen kierrettyä teen tarkempaa postausta kaupungista. Yllä kuvia Kuala Lumpurin China Townista ja Central Marketista, joissa kävimme sunnuntaina kiertelemässä. Paljon tavaraa (krääsää ja feikkituotteita) ja ruokakojuja. Molemmissa oli kiva piipahtaa, mutten välttämättä laittaisi kumpaakaan must see listalle mikäli tekee Kuala Lumpuriin vain lyhyen reissun.

Nyt viides (apua!!?) kuppi kahvia tänään ja salille rehkimään!! Täällä on niin hitokseen hyvää ruokaa, että saa treenata viisinkertaisen määrän, että kuluttaa kaiken extra mättäämisen;) Eilen salilla tuli muuten ehkä söpöin poika ever (17v) lankuttamaan mun kanssa. Söpöläinen oli malesialainen ja vain pikaisella KL visiitillä. Eli ei hätää – en oo vielä Eetua vaihtamassa paikalliseen;) Poju kaipasi treeniseuraa, kun oma treenipartneri ei ollut reissussa mukana. Siinä me vieritysten lankutettiin monta minuuttia naamat punaisina ja höpöteltiin niitä näitä :) Ihania nää paikalliset <3 :)

Mut nyt mä meen! Ihanaa iltaa kaikille (ai niin päivää vielä toistaiseksi) sinne Suomeen<3

Ps. Mikäli teillä tulee jotain kehitysehdotuksia blogin suhteen niin otan niitä tosi mielelläni vastaan. Risuja ja ruusuja kehiin! Mitä enemmän mitä vähemmän?? :) Mikä ärsyttää mikä taas on tosi jees?

Ja PPS. Asunnon hankinta Kuala Lumpurista – postaus jo kirjoitettuna, kuvat puuttuu enää! Tulossa on siis;)

After a little break I finally have time to write posts. Last couple of days has been spent doing paperwork and planning our family week at the beginning of March. My Mom and Step father are visiting us the whole week and we organized a trip to Penang Island for all of us. After taking a little break over the weekend in Penang we stay the rest of the week in KL before heading to Singapore all together. My parents will fly home from there and we (me and Eetu) will have again a short weekend holiday! It is awesome that seeing new places and visiting new countries is so easy while we are here in Asia. Until now we have just visited the attractions here in KL like Chinatown and Central Market. As you see on the pictures above both of them are colorful, full of people and stalls that sell fake cheap fake clothes, bags and shoes. NIce to see places but nothing to be added on your must see -list if you have just a limited schedule here in KL.

Next I will take a cup of coffee and get ready for work out! See you soon again. <3 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Tuutti
  3.2.2015 at 12:11

  Moikka! Onko teillä se koulu jo alkanut siellä? Ja minkä verran teillä on lomaa koulun puolesta, ilmeisesti jonkun verran pystytte reissaamaan? Mua vaan kiinnostaa kovasti,kun tällä hetkellä itse pähkäilen kuala lumpurin ja balin välillä että kumpaan sitä hakisi vaihtoon nimenomaan asia exchangen kautta :) molemmissa on varmasti puolensa kun niin erilaisia kohteita ovat! Itse haluaisin vain matkustella myös ja olen ymmärtänyt, että tuo kl:n koulu olisi vaativampi ja sitä olisi enemmän kuin balilla..

  • Reply
   monasdailystyle
   4.2.2015 at 10:59

   Moikka!!:) Meillä alkaa koulu 16.2 vasta :) Ei siis vieläkään tiedetä tarkemmin meidän aikatauluja. Tuo Penangin reissu tehdään perjantai-maanantai. Tarkoitus on saada koulun lukkari tiistai-torstaille, muttei olla lainkaan varmoja onnistuuko. Ja tosiaan näin oon mäkin kuullut, että täällä Malesiassa on huomattavasti enemmän koulua kuin esim juuri Balilla. Balilla meno on varmasti aika rentoa ja monet nauttii siellä surffailusta :) Mutta saapi nähdä miten täällä Malesiassa tuo opiskelu sitten käy. Kirjoittelen ehdottomasti tarkemmin koulusta, kunhan päästään siellä alkuun:)

 • Reply
  Sonja
  3.2.2015 at 16:21

  Hei ihan mahtava, että kirjoitat asunnonhausta. Ollaan myös lähdössä miehen kanssa sinne AE:n kautta ensi kevääksi, jos kaikki vaan natsaa ja menee hyvin ja oon jo hätähousuna katsellut asumisvaihtoehtoja… Ilmeisesti asunto kannattaa hankkia paikan päältä ja tarjontaa on aika paljonkin? Meitä kiinnostais erityisesti KL Sentralin alue tai Midvalley. Ootko miten kokenut matkustamisen kampukselle, kestääkö pitkään? Käsitin, että teidän residenssi sijaitsee jossain Bukit Bintangin tienoilla? Muutenkin kaikki käytännön kokemukset on erittäin tervetulleita, oon jo kaiken mitä vaan voi selvää ottaa niin ottanut netistä :D

  Mutta kuten sanottua mahtavaa kun ootte siellä ja päivitätte tänne :) KL on niin mahtava paikka, tulee niin innostunut fiilis näitä sun päivityksiä lukiessa ja ensi kevättä odotellessa!

  Nauttikaa ja älä ota turhaa stressiä blogista! :)

  • Reply
   monasdailystyle
   4.2.2015 at 11:05

   Oi mahtavaa!!<3 Sähän oot ollut sit jo super ajoissa liikenteessä:D Me ei otettu oikeastaan juuri mistään mitään selvää ;D Ollaan menty tosi fiilispohjalta. Mutta mitä enemmän tiiät etukäteen ja oot ottanu vaihtoehdoista selvää niin sen parempi ja aikaa säästyy täällä päässä! Asunto kannattaa ehdottomasti hankkia vasta täältä, jotta pääsette katsomaan millainen se on. Toki voitte sopia näyttöjä valmiiksi jo heti alkuun. Tai jos on varmaa tietoa mihin haluatte, niin siinä tapauksessa voihan sen asunnon jo etukäteenkin sopia. Tietty paperit kirjoitetaan sit vasta täällä yms.
   Tuo odotus aika ennen lähtöä on kyllä aikast jännää, tsemppiä siis siihen;) Odottaminen palkitaan - sen voin jo nyt sanoa!!! Jo ekan kuukauden jälkeen oon niin sitä mieltä, että tää vaihtoon lähteminen on ollut paras päätös. Ihan super innolla odotellaan nyt vaan et koulu vielä alkaa ja päästään tutustumaan muihin vaihtareihin:)
   Ja kiitos <3 Täällä todellakin nautitaan:)

 • Reply
  Mikko
  3.2.2015 at 20:44

  Ota ihan rauhassa siellä – postausaiheita löytyy varmasti, kun pääsette asettumaan ja vauhtiin ;) Vietettiin silloin KL:ssä vähän liian tiiviisti aikaa siellä Mandarinissa ja KLCC:ssä…
  Ja hei, nyt ollaan A-tiimissä molemmat :)

  • Reply
   monasdailystyle
   4.2.2015 at 11:08

   Oiiii eikä – mulla on mennyt ihan ohi perhana sentään!!!! IHAN MAHTAVAA!!!!! Tervetuloa ihan huippu tiimiin <3 Niin kiva, että oot messissä :) Haleja tsiljoona <3
   Ja jooo..... katoin noita sun kuvia. Kevyen luksus mesta teillä ollut :'D Me ei ihan vastaavissa tsydeemeissä oo hengailtu, mut kelpais toi allas mullekin;D Ja hei jos teillä kerran jäi nähtävää niin nyt vaan kevätreissu tänne!!! Rantakohde vaikka Langawille siihen päälle niin avot;) Me voidaan näyttää Kuala Lumpuria sit;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *