26.12.2014

Jouluaatto 2014

aatto2aatto1aatto3aatto4aatto5aatto6aatto7

Aivan ihana ja rento joulu takana <3 Tänään saadaan vielä viettää päivä perheen kanssa ja illalla suunnataan taas takaisin Turkuun. Reissuun on enää 9 päivää jäljellä ja fiilikset alkaa olla aika katossa. Samaan aikaan on super innoissan tulevasta ja toisaalta samalla on haikea olo, koska ikävä tulee aivan varmasti kaikkia rakkaita. Kummityttökin ehtii varmaan puolessa vuodessa kasvaa isoksi tytöksi. Onneksi on kaikki skypet sun muut, että voi lähetellä paljon kuvia:)

Saa olla taas niin kiitollinen kaikesta <3 Tänä jouluna erityisesti ihanasta valkoisesta maasta. Joka päivä ollaan käyty kävelylenkillä ihanissa lumimaisemissa.

Nyt taas lounastamaan jouluruokia!

Kuullaan pian!

An amazing Christmas is soon behind. Today we still get to spend the day with family and in the evening we will drive back to Turku. No more than nine days until we are heading to Asia and I am starting to feel sooooo excited! It is funny to be so excited and the same to feel a little sad because I am going to miss my relatives and friends for sure. My god daughter is going to grow up so much in six months but luckily we have skype and fb nowadays to make staying in touch with each other easier. 

Again I remember that there are so much to be grateful<3! This Christmas I am grateful especially for the snow which made the nature so lovely white. We have been walking in a beautiful and snowy weather every day during the holiday. Next it is time to eat the traditional christmas lunch again!

Follow on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN // INSTAGRAM

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Janet
  29.12.2014 at 11:44

  Voi miten ihana tuo ylimmäinen kuva teistä on ♥

  • Reply
   monasdailystyle
   29.12.2014 at 11:46

   Kiitos ihana Janet <3 <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *