6.12.2014

Miu Miu

miumiu

Miu Miu 10NS Noir

Lauantain pikaisena nettivinkkinä alekoodia aurinkolaseihin! :)
Nimittäin yhteistyökumppani Sunglassesshop tarjoaa 31.12 asti upeista Miu Miu aurinkolaseista 15% alennuksen koodilla miumiu2015.  Aurinkolasit tulevat kauniissa pakkauksessa, joten nämä ovat myös ihana joululahjaidea. Kaikki malliston aurinkolasit löytyvät täältä.

A quick shopping tip for Saturday! Sunglasseshop offer 15% discount for Miu Miu glasses with the salecode miumiu2015 and the offer is valid until 31.12. As the sunglasses comes inside lovely package/box these are also a fantastic Christmas present.

(Adlinks/Mainoslinkit)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Hanna
    7.12.2014 at 12:16

    Hei! Tämä nyt ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta kyselisin muutaman kysymyksen tuohon Kaylan treeniin liittyen. Olen ajatellut tilata sen ilmaisen viikon ja testata miltä se tuntuu kun monet ovat sitä niin hehkuttaneet :)

    Eli tuolla Kaylan sivuilla on kaksi ilmaista asiaa Bikini Body Weekly Exercise Timetable ja se 7 päivän ilmainen ohjelma. Tuossa Timetablessa sanotaan, että sen siis voi “maksaa” twiittaamalla. Eli tapahtuuko se niin, että tuo teksti kopioidaan ja postataan twitteriin/facebookiin ja sen jälkeen sen saa käyttöönsä ja missä?

    Ja tuo 7 päivän ilmainen workout: tuohon kirjoitetaan nimi ja email ja sen jälkeen he lähettävät 7 päivän treeniohjelman sähköpostiisi? Ja jos haluat jatkaa tuota treeniä niin sitten tilaat sen koko guiden tuolta sivuilta?

    Kiitos oikein paljon vastauksista jo näin etukäteen :)

    • Reply
      monasdailystyle
      7.12.2014 at 12:21

      Joo eli kun sen jakaa twitterissä niin sen jälkeen pystyy lataamaan ilmaisen ohjelman itselleen suoraan koneelle:)
      Ja jep, mikäli haluat koko ohjelman tilaat suoraan heidän sivuilta. Sieltä löytyy myös tarkemmat ohjeet samalla kun teet tilausta :) Tsemppiä ja kivoja treenihetkiä <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *