26.11.2014

The time to relax is when you don’t have time for it

ravensara4ravensara6ravensara5ravensara3ravensara2ravensara1

Rentoutumista, stressin lievitystä ja kehon uudistumista. Kolme erityyppistä hierontaa mm. selälle, kasvoille ja käsille. Melko täydellistä kiireistä irroittautumista, jos multa kysytään. Turun jokirannassa sijaitseva upea Ravensara on sisustuksineen ja miljöineen niin ihana ja rentouttava, ettei oikein sanat riitä. Sydämelliset hoitajat ja suloinen Siru koira toivottavat lämpimillä hymyillä tervetulleeksi. Tämä ihana hoitola on kuin salainen puutarha keskellä kaupunkia, jossa aika pysähtyy. En voi kuin suositella kyseistä hoitolaa. Jokainen meistä kaipaa joskus hetken aikaa itselleen. Täällä oma aika on todella luksusta. Laadukkaat tuotteet viimeistelee yhdessä rentouttavan musiikin ja hoidon päätteeksi saadun teen kanssa upean kokemuksen. Ravensaran uudet facebook sivut löytyvät täältä ja instagram tili täältä. Iso kiitos Ravensaralle hoitokokemuksesta, jonka he tarjosivat<3

Relaxation, stress relief and body reforming.. Three different kind of massages i.a. for back, face or hands. If you ask me, what a great place to leave hurry worries behind and to take time to relax. Ravensara offers the perfect environment to spoil yourself a little. This lovely salon is like a hidden garden in the middle of the city where the time freezes. I can nothing but to recommend this place from the bottom of my heart. Thank you Ravensara (and the salon dog Siru) for offering me this perfect moment.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *