21.11.2014

Päivä Porvoossa

porvoo1porvoo2porvoo3Porvoo4
porvoo5
porvoo6
porvoo7

Huomenta! Täällä ollaan taas takaisin blogin äärellä pienen vapaan jälkeen. Lähdin keskiviikkona päivällä ajelemaan kohti Porvoota ja perillä odotti ihana Xenia, Max ja suloinen 7kk vanha tyttö <3 Ilta meni ihan yhdessä hujauksessa kuulumisia vaihdellessa ja Maxia rapsutellessa. Seuraavalla kerralla pitää saada ehdottomasti miehetkin mukaan meidän höpöttelyihin. Nyt molempien puoliskot paiskivat hommia naisten vain juoruillessa keskenään;) Xenin mies tekee muuttopuuhien takia ympäripyöreää päivää ja täällä meillä puolestaan Eetu on kiinni koulukirjoissa. Onneksi kohta alkaa jo joululoma!! :)

Tiistaina suuntasimme aamutouhujen jälkeen Porvoon vanhaan kaupunkiin kiertelemään ja syömään lounasta. Salaattilounas Gabriel 1763:ssa oli todella hyvä ja maittava! Vanha kaupunki oli jo itsessään ihan hurjan ihana. Kaikki pienet liikkeet ihanine jouluisine juttuineen saivat hyvälle mielelle. Odotan myös, että pääsen näkemään kaupungin kesällä, jolloin se on varmasti aivan mieletön.

Tekee kyllä hyvää tällainen pieni irtiotto arjesta ja laatuajan vietto rakkaan ystävän kanssa. Sain tosin taas korkeamman vauva- ja koirakuumeen kotiin viemisinä;) Ihania pikkuisia, joista saa niin paljon energiaa <3 :)

Pienen vapaan jälkeen on aika palata taas töiden pariin. Joulukuun ensimmäinen päivä blogi muuttaa ja siihen liittyen tehdään vielä viimeistelyjä uuden blogin kanssa. Niiin kivaa ja jännää:) Odotan myös innolla, että pääsen kirjoittamaan lisää täällä blogissa siitä mitä kaikkea vuosi 2015 tuo tullessaan:)

Nyt oikein energistä alkavaa viikonloppua kaikille <3 Kuullaan pian! :)

BLOGI MUUTTAA 1.12.2014 FITFASHION SIVUSTOLLE! WWW.MONASDAILYSTYLE.COM

Good morning! Here I am back again after a little break. I travelled on wednesday to Porvoo where lovely Xenia, Max and their cute 7-moths old daughter waited  for me. The evening was spent just by talking this and that. Next time we must definitely take the guys to join us. This time Eetu did some school stuff at home and Xenia´s man was working while we girls just were gossiping. On Tuesday we went to see the old town of Porvoo and for a lunch. The old town was awesome and beautiful. I can´t wait to see it in Summer. 

It is great to take off from your routines some times and spent some quality time with your friend. Now it is time to get back to work as I have so much to do before the blog moves to the new address. Can´t wait to tell you more about everything that the year 2015 will bring along! 

THE BLOG WILL MOVE 1ST OF DECEMBER UNDER FITFASHION PORTAL! WWW.MONASDAILYSTYLE.COM

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *