5.11.2014

KOODIN MUOTIKIRPPIS 8.11.2014!!

Nyt kaikki raivaamaan lauantaille tilaa klo 14 – 16.00, nimittäin Sisustuksen Koodissa järkätään taas muotikirppari, joka oli tosi suosittu viime syksynä!:) Ihan mahtavaa, että saadaan uusinta tälle hommalle. Toivottavasti mahdollisimman moni teistä pääsee ainakin piipahtamaan paikalla, on aina kiva nähdä muita ruudun toiselta puolelta:) Tulkaa siis ihmeessä nykäisemään hihasta!

Kenkien puolesta löytyy kokoja 37 ja 38, paidoista S ja M ja housuista 36 ja 38 kokoja. Tuon mukaan varmasti myös muutaman takin ja koitan ehtiä käydä myös huivit läpi! :) Tarkoitus on tällä kertaa luopua mahdollisimman runsaalla kädellä vaatekaapin antimista, sillä pitkä reissu kolkuttaa jo ihan ovella ja sitä ennen on hyvä saada kaappejä tyhjäksi.

Mukana on mm “bloggareita, vaatealan ammattilaisia ja intohimoisia muotihulluja”!;) Nähdään lauantaina!!! :)

Open up your calendar and mark down this Saturday from 2 pm to 4 pm. It is time to have fashion garage sales at Sisustuksen Koodi again! I will be there with lots of shoes and clothes to be sold! Shoes are size 37 and 38, shirts and sweaters small and medium and jeans 36 and 38. I will also bring some jackets and scarfs with me as it is time to really get rid off extra clothes because soon it is time to travel away for a little longer period of time. There are also other bloggers, professionals from clothing business and of course many fashion maniacs present on Saturday. I´ll see you guys then hopefully! 

favorites

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Jenni
    5.11.2014 at 23:38

    Moi, ihan tämän postauksen aiheen ohi., mutta olen tilaamassa Kaylan treeni ohjelmaa ja nyt mietin että tilaanko pelkän treeni vai myös ravinto-oppaan. Onko sinulla tietoa siitä? Minkälainen tuo ravinto-opas on.. Syön nyt “normaalia” kotiruokaa, niin pastaa, perunaa,punasta lihaa kuin kasviksia. Enkä halua mitään tiukkaa ruoka ohjelmaa jo sen takia kun töissä joudun syömääb sitä mitä siellä tarjotaan..

    • Reply
      Mona
      6.11.2014 at 11:50

      Mulla on myös ravinto opas ja se on hyvä jos terveelliset ravintotottumukset on hakusessa – aika perus ohjeita siis:) itse en noudata tuota kaylan ohjetta vaan oon koostanut ravintovalmentajalla itselleni sopivan kokonaisuuden, me kun ollaan kaikki niin yksilöitä:) mutta jos ei oo mitään syytä lähteä omaa ruokavaliota muuttamaan niin ota ihmeessä pelkkä treeniosuus:)

  • Reply
    Ira
    6.11.2014 at 00:10

    Oon seurannu sun blogia jo jonkun aikaa, mutta oon nähtävästi tippunut kärryiltä että mihin oot lähdössä pitkälle matkalle ?:)

    • Reply
      Mona
      6.11.2014 at 11:51

      En oo vielä tehnyt tarkempaa postausta aiheesta, kun odotellaan vielä viimeistä varmistusta:) lennot on kyllä jo varattu ja lähdetään siis tammikuussa puoleksi vuodeksi Aasiaan :)

  • Reply
    Anne Malia
    6.11.2014 at 10:05

    Ihana saada sut taas kirppistelemään <3 nähdään pian!

    • Reply
      Mona
      6.11.2014 at 11:52

      Ja ihan super kiva nähdä pitkästä aikaa<3:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *