4.11.2014

Kuulumisia ja ruokamyrkytys

praha7praha8praha6Suuntasimme eilen illalla päivän kiertelyjen jälkeen vielä illalliselle, enkä enää jaksanut tulle koneelle. Ajattelin, että teen päivän kuvista postausta tänään aamulla, mutta en sitten tehnytkään:D Sain nimittäin ruokamyrkytyksen (todennäköisesti illan intialaisesta ruuasta) ja viime yö, sekä tämä päivä ovat olleet aika järkyt. Ulkona on tänään paistanut täydeltä taivaalta aurinko ja ollut tosi lämmin, mutta mä oon sitä vaan katsellut sängyn pohjasta. Harmittaa kyllä ihan järjettömästi, mutta onneksi olo alkaa olla jo vähän parempi. Positiivisesti ajateltuna parempi, että tuli nyt, kuin juuri takaisintulopäivänä, jolloin lento kotiin olisi ollut kohtuu tuskallinen.

Sen lisäksi, etten päässyt tänään lähtemään mihinkään harmittaa herkkullisen aamupalan väliin jääminen:D Toivottavasti huomenna jo maistuisi normaali ruoka. Nyt ei tarvitse kuvitellakaan, kuin mehuja..

Kerta se ensimmäinenkin. Ihme etten ole aikaisemmin osunut kohdalle, vaikka aika rohkeasti käydään aina syömässä erilaisissa paikoissa.. Eikä se taida paikastakaan kiinni olla. Eilinen ravintola oli tosi siisti ja ruoka super hyvää. Mutta nyt siis takaisin vielä sänkyyn ja toivottavasti illalla olisi sen verran energiaa, että voisi edes hiukan käydä hotellin ulkopuolella.

Kuullaan taas pian ja laitan myöhemmin siitä hotellin aamupalasta kuvia. Nyt en voinut laittaa, kun olisi vaan alkanut enemmän harmittaa, että jäi tänään väliin :D

Yesterday we had a dinner after the long day walking around the city and visiting the Prague´s castle. The reason I did not post pictures from yesterday this morning is that I got a food poisoning (Probably I get sick from the indian fish curry I had as a dinner). It has been kind of ironic today to watch the sun shine which I hoped to see yesterday from the bed. To be positive better to have this poisoning now than right before stepping in to plane on our way back home. The thing I feel worst right now is skipping the breakfast this morning.. Just could not do it..

It is first time for everything though. It is actually a miracle that this have not happened earlier as we are eating out without any bias when we are traveling. And it does not always depend the place you eat sometimes it is pure bad luck. The restaurant we ate yesterday was amazing and the food one of the best indian cuisine I have had.

Now I still need to lay down for a while and hope that tonight I will have enough energy to get some fresh air and go outside the hotel room :)! 

You Might Also Like

11 Comments

  • Reply
    MERENHELMI
    4.11.2014 at 20:24

    Voi kurjuus:( Todella harmillista!:(

    • Reply
      Mona
      5.11.2014 at 21:38

      Oli kyllä!! :/ Mutta eipä sille oikeen mitään voi. Toivottavasti ei heti seuraavalla reissulla tuu sama homma :D

  • Reply
    Åsa-Maria
    4.11.2014 at 22:06

    Tuo on just oikein! Siis tuo positiivinen näkökulma; mieluimmin hotellissa kuin lentokoneessa!

    • Reply
      Mona
      5.11.2014 at 21:39

      Eetu naureskeli täällä ääneen kun luki sun kommentin ja tuhaisi, että olispa täällä vaan niin näkis positiivisuuden todellisen luonteen ;D ;D Mutta joo kyllä nyt huokailen täällä et onneks ei enää samalainen olo. Olis ihan kauheeta lähtee huomenna matkustaa takaisin:D

  • Reply
    mama
    4.11.2014 at 22:07

    Pikaista pikaista paranemista muru <3

    • Reply
      Mona
      5.11.2014 at 21:39

      Kiitos mama <3<3 Hih, nyt sä voitki sit toitottaa mulle moneen otteeseen MITÄ MÄ SANOIN ;D ;D

  • Reply
    riiri
    4.11.2014 at 23:04

    Voi ei miten harmi! Pakko kuitenki Prahassa asuneena kysyä, että mistä Intialaisesta ravintolasta sait sen?

    • Reply
      Mona
      5.11.2014 at 21:41

      No niinpä, super harmi:/ Ja inkkari oli vielä oikeesti mega hyvä ja siisti. Tripadvisorin top vitosen listoillakin vielä!! Söin siellä kalaa (bassia) ja ja noin viis kuus tuntia siitä iski mahakivut ku salama kirkkaalta taivaalta, joten en oikein usko, että vois mistään muusta olla.:/

  • Reply
    D-Day
    5.11.2014 at 11:31

    VOI RUTTO!!!! :( Inhottava juttu! Onnex sun positiivisuudella sekin on selätetty nopeasti! <3

    • Reply
      Mona
      5.11.2014 at 21:43

      Sanos muuta, voi rutto sentään!!! :D Tänään on ollu jo ihan eri fiilis, mutta kyllä aika vähissä on energiat. Toivottavasti ei ihan heti uudestaan tuu seuraavilla reissuilla… Nyt osaa ainakin varautua… Enkä taida enää hihitellä rakkaan ystäväni Maijan käsidesiaddiktiolle. Taidan ottaa reissussa itsekin ahkeraan käyttöön vastedes :D

  • Reply
    Janet
    6.11.2014 at 10:53

    Huhheijaa. Itsekin ruokamyrkytyksen saaneena tiedän miten kamala se olo on. Mulle iski ihan muutama tunti Amarillossa syömisen jälkeen ja me mentiin porukalla leffaan sen jälkeen. No, mähän en leffasta nähnyt sekuntiakaan ja ravasin vessassa yrpällä vähän väliä. Sain onneksi leffassa vähän nukuttua ja loppu osan olinkin sitten ulkona salista. Se oli kamalaa. Toivottavasti ei tuu uudelleen!
    Ja toivottavasti sulla meni pian ohi <3

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *