3.11.2014

Dinner in Prague

foodpraha1foodpraha2foodpraha3

Huh, eilen illalla väsytti ja paljon! Oltiin nukkumassa jo hyvissä ajoin ennen yhdeksää :D Käytiin illallisella vielä hotellin lähellä sijaitsevassa Restaurace Havlíčkova ravintolassa ja nappasin muutaman kuvan sieltä. Otin kerrankin reissuun mukaan Nikonin zoomiobjektiivin, joten saan vaihteluksi blogiin vähän laajempiakin kuvia! :) Ruoka oli oikein maittavaa ja erityisesti pidin alkuun ottamastani borschhkeitosta:) Myös oma lihani oli tooooosi hyvää. Harvemmin tulee syötyä punaistalihaa, joten ehkä siksikin se maistui niin herkulliselta.

Tänään onkin sitten edessä ensimmäinen koko päivä ja ajattelimme aloittaa nähtävyyksiin tutustumisen Prahan linnasta. Sitä ennen kuitenkin syömään mahat täyteen hotellin aamupalalle!;)

Ihanaa viikkoa kaikille!

Phew, I was tired last night. We fell a sleep before 9 pm. :D In the evening we had dinner in Restaurave Havlickova just around the corner from our hotel. Above you may see some pictures from our dinner. The food was great especially the borsch soup I had as a starter was delicious. I rather eat red meat but now I had to say that I also really enjoyed me main course. Today we have our first full day ahead and we were thinking to visit Prague castle right after the breakfast (Hotel breakfast!.. yam yam yam!!)

Have a Great week everybody!

Havlíčkova 4
110 00 Praha-Nové Město

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lauraa
  5.11.2014 at 21:39

  Täällä yksi Prahaan parin viikon päästä matkustava! Toivottavasti ehdit pian laittaa postauksia ruokapaikoista ja nähtävyyksistä, nämä vinkit ovat nimittäin enemmän kuin mieluisia! :)

  • Reply
   Mona
   5.11.2014 at 21:44

   Laitan ehdottomasti, vaikka nyt ne jäi omalta osaltani hiukan vähäisiksi:(
   Sain kuitenkin ystävältäni Kristiinalta ihan huippu lista ja ajattelin sen jakaa myös täällä! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.