1.11.2014

Positive mind. Positive vibes. Positive life

tedbaker4tedbaker2tedbaker1tedbaker5tedbaker6tedbaker3

Kuvat, Eetu Visuri

Shoes, Bianco (similar here, here & here)
Leather Pants, By Malene Birger (similar here, here & here)
Jacket, Ted Baker (similar here , here, here & here)
Bag, Mulberry (similar here & here)
Skarf, Zara
(adlinks/mainoslinkkejä)

Syksyisiä asukuvia pitkästä aikaa! Viime viikkoina on jäänyt asujen kuvaaminen täysin taka-alalle. Eetu on ollut super kiireinen ja mulla puolestaan päällä on ollut lähinnä jumppatrikoot ja collari. Prahassa pitää ehdottomasti ryhdistäytyä myös näiden asukuvien kanssa. Tosin en ole vieläkään pakannut enkä miettinyt yhtään matkan garderoobia. Lähtö on huomenna aamulla aikaisin. Niin tyypillistä mulle jättää kaikki aina ihan viimetippaan. Mulla oli hyvä yritys saada myös kaikki Dubain kuvat viimein ulos ennen Prahan reissua, mutta kuinkas kävikään.. Toivottavasti jaksatte tätä meikäläisen huithapeliutta ja lupailuja, jotka ottaakin sitten aikansa;) Parempi olisi ehkä olla lupaamatta mitään… Käsi sydämellä kuitenkin vannon, että mulla on aina yritys hyvä, mutta jotenkin ihmeessä päivistä vaan loppuu tunnit kesken! :D

Mutta nyt tähän syysasuun! Rakastan tuota punaista Ted Baker takkia. Näiden kuvien ottamisen jälkeen muistin, että blogissahan on jo lähes samalaisesta kokonaisuudesta kuvat täällä. Ensimmäiset asukuvat puolestaan tämä takki päällä löytyy täältä! :) Hauska katsella vanhoja kuvia. Erityisesti itseäni ilahduttaa se, että monissa vanhoissa asuissa näkyy juttuja, jotka ovat edelleen omia suosikkejani. Esimerkiksi olalla roikkuva Mulberryn Lily. Se on ollut loistava hankinta ja on näkynyt todella monissa asuissa. Ei ole kertaakaan harmittanut sen ostaminen.

Mitä mieltä te olette uudelleen “toistuvista” asuista? Onko mielenkiintoisempaa nähdä asukuvia, joissa on aina uusia vaatteita ja yhdistelmiä vai onko välillä kiva nähdä myös otteita vanhoista kokonaisuuksista pienillä päivityksillä?

Ja sitten vielä yksi kysymys! Koska itse olen asustanut tämän punaisen takin lähes joka kerta mustan alaosan kanssa olisi kiva kuulla millä muulla tavoin te yhdistäisitte kirkkaanpunaisen takin? :) Voisin myöhemmin koota pieniä inspiraatiokollaaseja punaisen takin ympärille.

Ihanaa lauantaita kaikille!!:)

It has been time since my last outfit post but here you have it! There all lots of excuses why we haven’t had time to take outfit pics lately but on our coming trip to Prague we should really shape up in this matter. To be honest I haven’t done any packing yet and we are leaving early in the morning tomorrow. So typical fir me to leave everything on the last minute :). I also truly had this goal to release my every Dubai picture before our Prague visit but look what happened, Uuups I never did. Better not to promise anything.. :)

Back to these pictures. I love that Ted Baker red jacket. I have worn almost the same outfit earlier on the blog also and it is great to notice that many details that I liked earlier is still my favorites. One example of such is that hanging Lily back which has been a great find and seen in many outfit posts. What is your opinion about these outfits I wear many times again and again? Would it be better to wear always something that is not seen before or do you also like these “old friends” whit little updates? Still one more question! As I have always com pined this red jacket whit black pants or skirt it would be great to hear how would you compine the jacket whit other garments? Maybe I will do a collage about red jacket(s) later.. :)

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Maria
    1.11.2014 at 14:05

    Hei! Todella kaunis lämmin punaisen sävy ja yhdistettynä mustaan on silmää hivelevä. Tosin kaikki näyttää hyvältä sinulla. Olen joskus yhdistänyt punaiseen luonnonvalkoista ja mielestäni sekin on toiminut hyvin. Oikein onnellista ja hyvää matkaa teille Prahaan! Minkä hotellin sieltä valitsitte? Jään odottamaan kuvia sieltä :) t. Maria

  • Reply
    Rosita
    1.11.2014 at 14:36

    IHANIA kuvia, siellä taas säteilet niin kauniisti! Ehdottomasti kiva ettei joka kerta ole uutta, kyllästyttää ihmisten jatkuva osteleminen. Toki välillä on ihana päivittää vaatekaappia, mutta ei kukaan tarvitse koko ajan uutta tavaraa ja vaatetta. Kirppareiltakin löytää hyviä juttuja välillä ja omaa vaatekaappia on myös hyvä penkoa ja katsoa mitä takarivistä löytyykään :) Hyvää viikonloppua ja hauskaa reissua!

  • Reply
    Mate
    1.11.2014 at 15:56

    Ihana toi takki! Musta on ehdottomasti kivempaa nähdä samoja vaatteita eri tavalla yhdistettynä kuin aina uusia kokonaisuuksia. Siitä saan ainakin minä enemmän inspiraatiota ja ideoita miten yhdistellä suosikkivaatteita. Mistä muotibloggaajille on tullut sellainen käsitys, että samoja vaatteita ei voisi esitellä blogissa useammin? Tottakai voi! Varsinkin, jos ne ovat bloggaajan suosikkivaatteita niin sitä suuremmalla syyllä :)

  • Reply
    C
    1.11.2014 at 16:21

    Ihania kuvia + teksti + mona!! <3
    Olen joskus yhdistänyt kirkkaan punaisen suklaan ruskean kanssa, mutta nykyään yhdistelen pääsääntöisesti tummansinisen, valkoisen/luonnonvalkoisen ja mustan kanssa! Super ihana blogi sinulla – lempparini! <3
    ihanaa matkaa sinulle ja eetulle! <3 xxx

    (P.s. Odottelen, että eetu jatkaisi hänen blogiaan… Vink vink.)

  • Reply
    Laura
    1.11.2014 at 23:32

    Tosi kauniita kuvia! Rakastan tota valoa jonka ootte saanu taltioitua. Ja noista “toistuvista” asukuvista… mun mielestä on upeeta, mitä enemmän saman vaatekappaleen ympärille pystyy rakentamaan eri tyylisiä kokonaisuuksia. Se jos mikä tuo inspiraatiota, koska senhän kanssa sitä itse kukin painiskelee päivittäin; kaappi täynnä kivoja vaatteita joista yrittää luoda toimivia kokonaisuuksia niin ettei ihan samanlaista kokonaisuutta kuitenkaan liian usein pidä. :) Bloggaajat, jotka käyttää samoja vaatteita useissa asukuvissa antaa myös itsestään ekologisemman kuvan, mikä on hienoa myös. Hauskaa reissua teille!

  • Reply
    Moma
    4.11.2014 at 12:36

    Ihana punainen takki <3 Itellä on kans punainen villakangastakki ahkerassa käytössä etenkin joulun alla. Musta ja valkoinen on hyviä yhdistelmiä punaisen kanssa, mutta itse tykkään myös yhdistää harmaan eri sävyjä :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *