20.10.2014

May cause miracles!

miraclesmiracles2Olen jo pitkään lukenut Gabrielle Bernstein blogia ja kuunnellut hänen Youtube videoita. Nainen on upean ulkonäkönsä lisäksi ihan hurjan inspiroiva ja voimaannuttava persoona. Hänen juttujaan on ilo kuunnella ja niistä saa poikkeuksetta itselleen virtaa, energiaa ja uusia ideoita. Ihana nainen, josta halusin ehdottomasti jakaa vinkkiä myös täällä blogin puolella mikäli tämä upeus on vielä jollekin entuudestaan tuntematon.

Vaikka olen pitkään seurannut Gabriellea sain vasta hiljattain tilattua muutaman hänen kirjansa kotiin. Aloitin May Cause Miracles  guidbookilla ja ensimmäisten kappaleiden jälkeen olen jo vakuuttunut, että myös kirjojen tilaaminen kannatti.

Elän itse tällä hetkellä jonkinlaista “murrosta” tai muutosvaihetta elämässäni. Koen, että olen viimeisen vuoden aikana oppinut itsestäni paljon uutta ja olen saanut omille ajatuksille lisää tilaa ja laajuutta. Elämänarvoni ovat läpi vuosien olleet samalaisia, mutta jatkuvasti huomaan arvostavani entistäkin enemmän niitä arjen pieniä asioita ja kaikkein tärkeimpiä ihmisiä ympärillä, joihin voin tukeutua niin pienissä kuin suurissakin asioissa. Meditointi ja jonkunlainen hengellisyyskin ovat astuneet isoksi osaksi omaa elämääni ja koen, että saan sisäisestä rauhoittumisesta ihan hurjasti onnea. Olen aina ollut todella kärsimätön luonteeltani ja ehkä senkin vuoksi on tehnyt hyvää opetella paremmin pysähtymään ja olemaan tietoinen hetkestä. Ei se minulle edelleenkään mitään helppoa ole, mutta on paljon helpompi käsitellä tietynlaisia tunteita ja olotiloja, kun pystyy hetkeksi astumaan pois “sekamelskasta” ja voi analysoida tilannetta rauhassa ja keskittyä pelkästään omaan sen hetkiseen läsnäoloon. Myös bloggaajana oleminen on ajoittain todella pinnallista ja blogien aiheet pääosin pyörivät hyvin pinnallisten aiheiden ympärillä, jolloin tekee todella hyvää vastapainoa irrottautua tietyistä raameista. Edelleenkin rakastan bloggaamisen pinnallista puolta. Estetiikka, muoti ja kauneus ovat ihania asioita, joista jokaisella on oikeus nauttia. On kuitenkin hyvä muistaa, että blogien pinnan alla on aidot persoonat ja ihmiset. Valitettevan harvoin nykyään blogeista näkee enää todellista persoonaa. Blogimaailmakin on muuttunut ihan hurjan paljon viimeisen viiden vuoden aikana.

Gabylla on mielettömästi antaa vinkkejä niin meditaatioon kuin moneen muuhunkin hyvänolon lähteeseen. Suosittelen erittäin lämpimästi kuuntelemaan hänen videoitaan youtubesta ja tietysti lukemaan myös kirjat. Gabbyn youtube profiili löytyy täältä ja blogi täältä.

 

Koska onnellisuus ja kiitollisuus ovat olleet hyvin vahvasti läsnä ajatuksissani haluan tuoda jatkossa enemmän pohdintaa niiden ympärille myös blogiin. Minulle ajatusten ja asioiden kirjoittaminen julkiseen blogiin ei koskaan ole ollut helppoa. Puhun paljon helpommin kuvien ja niiden välittämien tunteiden kautta. Haluan kuitenkin ehdottomasti kehittyä kirjoittamisessa ja toivon, että voisin edes pienillä sanoilla välittää vähän hyvää mieltä, armollisuutta ja onnea ruudun toiselle puolelle. Tunnisteisiin tuleekin nyt uusi kohta Happiness & Gratitude, jonka alle pyrin jatkossa silloin tällöin kirjoittelemaan ajatuksia, kirjavinkkejä ja muuta onnellisuuteen ja henkiseen hyvinvointiin liittyvää.

Onko Gabby jo monelle entuudestaan tuttu?:)

Nyt oikein voimaannuttavaa päivää kaikille ja monta lämmintä halausta.

Kirjan voi tilata täältä!! :) (adlink)

Be Kind – Be thoughtful – Be genuine – but most of All  – Be Thankful

I´ve followed Gabrielle Bernstein´s blog and youtube channel for a long time now. In addition to her beautiful appearance she really seems to be inspiring and strong woman who shares her energy to everyone. I just love her stories and writings and finally I managed to order few of her books also. I am in the middle of some kind of change  in my life just now and I have been bouncing these thoughts about life, work, relationships and many other things which have changed in my life and in the whole world recently. Gaby has given me lots of advises how to handle my thoughts via her books and videos. I truly recommend you all to read and listen her stuff if you find these kind of life coaching interesting even a little bit.

Do you know Gaby already or did you hear about her just now?

A huge amount of warm hugs for everyone and have a great day!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  -H
  20.10.2014 at 15:06

  Ihana postaus Mona, tuli niin hyvä mieli :) Gabby ei ole entuudestaan tuttu, mutta klikkasin heti hänen sivuilleen ja täytyy tutustua tarkemmin!!

 • Reply
  Sirkku
  20.10.2014 at 21:30

  Viimeinkin törmään johonkin toiseen, joka on innostunut Gabriellesta! Tapasin hänen ensimmäisen kirjansa Add more -ing to your life kolme vuotta sitten juuri syksyllä, kun kaamos latistaa mielialaa ja kaipasin j o t a i n. Seuraava hänen kirjansa Spirit Junkie tarttui käteeni, yllätys yllätys, kaksi vuotta sitten syksyllä. Kuulosti se kuinka limaiselta ja kliseiseltä tahansa, hänen kirjansa ja erityisesti tuo Spirit Junkie, jonka olen lukenut 2 kertaa, oikeasti vaikutti mun maailmakatsomukseen ja auttoi näkemään enemmän positiivisuutta ja myös “sivuuttamaan” ne pienet pahat ajatukset (kirjassa puhutaan egosta). Ihan mahtava kirja ja toivottavasti sinäkin saat siitä paljon irti! Suosittelen myös kovasti sitä Spirit Junkieta, siinä oli kivasti paljon sellaisia Gabriellen omia kokemuksia ja miten hän niistä selvisi. :) Mukavaa syksyä! <3

 • Reply
  lena / london and beyond
  21.10.2014 at 11:24

  Jee tosi kiva vinkki, kiitos! :) Mua kiinnostaa aina nama netissa ja youtubess esille nousseet henkilot ja mita ovat saaneet aikaan.

 • Reply
  mama
  22.10.2014 at 06:44

  Ihana postaus muru, tärkeitä asioita <3

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *