12.10.2014

Last night in Dubai

dubaimadinatdubaimadinat2dubaimadinat3

Olo on aika haikea, sillä tänään on viimeinen ilta Dubaissa. Viikko on ollut kaikin puolin ihan mahtava. Päivät on nautittu porottavasta auringosta ja iholla alkaa olla jo mukava päivetys. Illat on touhuttu sitä sun tätä ja tänään vuorossa oli ihan über hyvä illallinen Mariannan huomisten synttärien kunniaksi Madinatin alueella, joka on ihanan tunnelmallinen soukkeineen. Illallisella sai ihailla suoraa näkymää Burj Al Arab hotellille, joka on kyllä melkoinen nähtävyys itsessään. Joskus pitää ehkä käydä ihan hotellilla asti.

Tämä reissu on päällimmäisenä jättänyt mieleen kiitollisuuden tunteen. Oikeastaan ihan kaikesta. Perheestä, Eetusta ja ystävistä. Kodista ja terveydestä. Kaikesta mitä on suotu meidän elämään. Koen niin suurta onnea tällä hetkellä kaikesta, että välillä ihan hätkähdän. Sellainen lämmin hyvän olon tunne valtaa koko kehon ja on tosi turvallinen fiilis. Just nyt ja just tässä hetkessä. Ympärillä on ihmisiä joihin voi luottaa ja joilta saa niin paljon rakkautta. Tällä reissulla on todella ehtinyt pysähtyä ja antaa ajatuksen vaeltaa rauhassa. Tuntuu, että ajatukset on saanut tilaa ympärilleen ja niitä on pystynyt jakamaan avoimesti. Mä oon vaan niin kiitollinen kaikesta.

“The older you get, the more you realize that it isn’t about the material things, or pride or ego. It’s about our hearts and who they beat for.”

Ihanaa ja energistä alkavaa viikkoa kaikille <3 Kuullaan pian!

This is our last night here. Damn.. The week has been great in every possible way. Days we have spent enjoying the sun and nights we have been doing this and that. Tonight we had a delicious dinner in Madinat as we celebrated Marianna´s birthday. We had a great view at the Burj Al Arab!..
After this vacation I mostly feel gratefull. About everything: family, Eety and friends. I am so happy right now that actually I feel bit confused at times. I have people around me who I trust and who love I as I am.
The most energetic and lovely week for you guys!
I´ll be back soon!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Maria
  13.10.2014 at 07:28

  Mieltä lämmitti, jälleen kerran, lukea Monan tekstiä. Olet todella hieno ihminen, onnea edelleen elämääsi. Maria

 • Reply
  Sofia
  13.10.2014 at 12:32

  Ah, näitä Dubain lomakuvia voisin tuijotella pienen ikuisuuden! Ja kiva kuulla, että teillä oli tosi onnistunut reissu :) Tervetuloa takasin Suomeen!

 • Reply
  Lara
  13.10.2014 at 14:52

  Hei!

  Pakko kommentoida, kun ollaan varaamassa matkaa Dubaihin. Hih, jo. kertaa.. On se vaan niin upea paikka. Ja nyt olemme menossa sinne vielä Shopping Festivalien aikaan. Piti kysyä tuosta Savoy Suites -hotellista.. Onko mielestäsi hotelli 4* arvoinen? Kiitos kivasta blogista :)

  • Reply
   Lara
   13.10.2014 at 14:53

   siis 4. kertaa..

 • Reply
  Eline
  13.10.2014 at 16:57

  Great pictures!! Looks like you’re having a great time :)

  http://elineous.blogspot.nl/

 • Reply
  Saara
  13.10.2014 at 20:26

  AIvan ihania kuvia ja ihana Dubai. Itsellä ehdottomasti seuraava matkakohde :) ja noi elämän onnenaallot on parhaimpia :))

  http://iwannabuyit.blogspot.fi

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *