23.9.2014

Bronda

Lupasin Monday with Tommy Hilfiger– postauksessa kuvia maanantain illallisesta, jonka Marsaana ja Tommy Hilfiger tarjosi muutama viikko sitten. Vesi nousee kielelle taas näitä kuvia katsellessa.

Maistelumenu oli aivan käsittämättömän hyvä ja tuntui, ettei herkut lopu koskaan :D Täydellisen päivän täydellinen lopetus Brondassa. Tänne pitää ehdottomasti suunnata uudestaan. Suunnittelinkin jo, että vietään joku kerta Eetun kanssa Helsingissä viikonloppu ja siihen voisi sisällyttää illallisen Brondassa:) Suosittelen tosi lämpimästi Brondaa tämän kokeilun jälkeen! Iso kiitos blogitytöille (Uino, Marianna, Julia, Anna, Hanna, Jenni, Pia ja Kira ), Marsaanalle ja Tommy Hilfigerille:)

I promised to share pictures from the dinner we had in Helsinki last week. Tommy Hilfiger and Marsaana invited us to Bronda for a tasting menu as a dinner. All the plates were delicious and there were enought food to be shared with all of us.

This is one restaurant I could definitelly visit again. Maybe I´ll take Eetu with me to spent one weekend in helsinki and to have dinner in Bronda next time. I recommend Bronda to everyone enjoyin good food and atmosphere.

Thanks for Marsaana, Tommy Hilfiger and the lovely colleagues I got to spent time with, Uino, Marianna, Julia, Anna, Hanna, Jenni, Pia and Kira.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Päivi
  24.9.2014 at 12:29

  Hei,
  Vinkkinä, jos tykkäsit Brondasta, tulet rakastumaan samojen ravintoloitsijen muihin ravintoloihin. Suunnatkaa Eetun kanssa Esim Bulevard Socialiin tai Gaijiniin. Gaijin on vienyt mun sydämen täysin, kaikissa BW-ravintoloista se ykkönen :)

  • Reply
   Päivi
   24.9.2014 at 12:30

   *kaikista ravintoloista

  • Reply
   Mona
   24.9.2014 at 12:45

   Kiitos ihana vinkistä<3<3 Pitää ehkä ottaa kunnon ruokaviikonloppu johonkin väliin!! ;D :D
   Huomenna mennään Turussa testaamaan Kaskiki – iiiiikk nyt jo vesikielellä :) :)

 • Reply
  Helkky
  26.9.2014 at 11:15

  Moi! Ihanan näköisiä ruokia :) Saitko helposti Brondassa gluteenitonta ruokaa? Menisin mielelläni testaamaan, mutta lista näyttää keliaakikolle aika haastavalta.

  • Reply
   Mona
   26.9.2014 at 11:26

   Maistelumenu oli tosi hienosti tehty gluteenittomana vaihtoehtona mulle!!! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *