22.9.2014

Inspiration

Viikon alkuun ajattelin jakaa muutaman inspiroivan sisustuskuvan Jenny’Storesta. Rakastan liikkeen sisustusta ja fiilistä. Vanhaa yhdistettynä uuteen ja tuo lattia on jotain aivan täydellistä. Liikkeen kruunaa tietty symppis ja ihana ystäväni Jenny <3 Kunhan saan aikataulut järjestykseen käyn kuvaamassa lisää vähän syksyistä fiilistä ja muotia tänne blogiin:) Käyttehän muuten tykkäämässä Jenny’Storen fb-sivuista täällä. <3 Sinne tulee kivoja päivityksiä mm uutuuksista:)

Ihanaa ja inspiroivaa viikkoa kaikille <3

At the beginning of the week I decided to share some inspirating pics from Jenny´Store. I love the interior and the feeling in the store. When old meets new and especially the floor it is just something you gotta love! And above all Jenny the store owner is the best! As soon as I can I will visis Jenny again and take some pictures from autumn fashion for you guys. While you may like Jenny´Stores fb pages here.

Awesome and inpirating week to everyone!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *