14.9.2014

Relaxing Sunday

Yeah! Tämä sunnuntai tuli tarpeeseen. Rentoutumista, aikaa Eetun kanssa ja myös omaa aikaa – ihan täydellistä. Aamulla tein kevyen joogan, jonka jälkeen kävimme vielä kullan kanssa yhdessä parisuhdekävelylenkillä:) Tekee niin hyvää päästä välillä yhdessä kävelemään ja puhumaan ilman häiriötekijöitä (töitä ja opiskeluja) kaikessa rauhassa.

Täydelliseen rentoon sunnuntaihin kuuluu myös päikkärit ja lenkkitreffit ystävän kanssa. Lisää siis höpöttelyä ja maailman parantamista;) Iltapäivällä tartuin ehkä rentouttavimpaan tekemiseen mitä tiedän – nimittäin silittämiseen :D Tyynyliinojen saaminen täydelliseen siistiin pinoon on jotain niin parhautta. Ihan aina en nykyään enää ehdi silittää vuodevaatteita, mutta joka kerta sen tehtyäni olo on autuas ja hymy leviää kasvoille, kun tyynyliinat ovat yhdessä linjassa kaapissa;)

Seuraavaksi aikaisin peiton alle. Sunnuntaina nukkumaanmeno on aina parasta, sillä maanantai on ehdoton suosikkini viikonpäivistä. Siinä on aina uuden alun ja uuden energian tuntua:) Maanantaina saan yleensä aina eniten aikaa. To do lista on maanantaille joka kerta pitkä, mutta sitäkin mieluisampi :) Onko muita maanantaifaneja?? :)

Ihanaa iltaa kaikille<3 Kuullaan taas aamulla:)

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Hennu
    15.9.2014 at 20:24

    Voi Mona, oot aina niin ihailtavan energinen ja positiivinen! :) Tän sun postauksen myötä aloin miettiä itsekin, että ei maanantai ehkä hullumpi päivä olekaan, enkä varsinaisesti ole koskaan ajatellut että olisikaan, mutta en kyllä itseäni voi maanantaifaniksikaan laskea ;D Ehkä tästä lähtien osaan arvostaa maanantaifiilistä enemmän :) Ja täytyy sanoa, että silittäminen on minustakin ihanaa. Harmi vaan, kun nykyisessä asunnossa ei ole kunnon tilaa silittämiseen ja haluaisin uuden raudan + seisovan laudan. Arjen nautintoja ;) Ihanaa alkanutta viikkoa!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *