12.9.2014

Viikon 36 treenit

Edellisen viikon treenit jäi flunssan takia ihan minimiin ja viime viikko koostui hyvin pitkälle joogasta, kävelystä ja kevyistä venytyksistä.

Shortsit, Gina Tricot* / Toppi, H&M (*giveaway)

Maanantai

Aamulla kävely 30 min

Tiistai

Aamulla 20 min jooga

Keskiviikko

Aamulla jooga 40 min

Torstai

Aamulla jooga 30 min

Perjantai

Aamulla jooga 20 min

Lauantaina 

Aamulla kävely 40 min

Päivällä jooga 20 min

Sunnuntai

Aamulla jooga 40 min

Päivällä Kayla 30 min treeni (ekaa kertaa kahteen viikkoon – jeeee!! :) ) 

Illalla kävely 50 min

Liikunta on niin iso ja tärkeä osa arkea ja elämää, että heti kropan ollessa puolikuntoinen muistaa  jälleen kerran arvostaa enemmän terveyttä ja hyvinvointia. Omalla flunssallani oli varmasti tarkoituksensa ja sen pakottamana tuli taas pysähdyttyä paremmin. Pitkästä aikaa tulin flunssan seurauksena jooganneeksi ja voi miten hyvää se tekee. Ehdottomasti pitää jatkossakin vähintään muutaman kerran ehtiä joogaamaan kunnolla. Tekee todella hyvää sekä kropalle että mielelle. Kunnon hikitreenejä tuli kuitenkin muutaman viikon flunssan aikana kova ikävä. Tällä viikolla Kayla treenit (kurkkaa lisää juttua tästä postauksesta) ovatkin tuntuneet entistä mahtavimmilta pienen breikin jälkeen! Aloitin kakkos osan kokonaan alusta ja menen nyt siis viikossa 13. Kunhan pääsen taas vauhtiin kirjoittelen lisää fiiliksiä kakkososan treeneistä.

Nyt oikein energistä ja ihanaa viikonloppua kaikille!! Muistakaa pitää huolta omasta kehosta säännöllisellä hyvänmielen liikunnalla ja terveellisellä sekä monipuolisella ruokavaliolla <3:)

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Kristiina
    12.9.2014 at 14:56

    Mä en muista oonko jo kysyny aikaisemmin vai meinannu vaan kysyä mitkä vaikutti sun joogastudion valintaan? Jooga näyttäis olevan nyt trendilaji :) porukka liikkuu kaupungilla joogamatto olalla. Turussa on varmaan aika monta vaihtoehtoa valita juuri se sopivin. Mä opiskelin joogan alkeet joskus 1990-luvulla ja kyllä se on niin mulle sopiva laji edelleen! Hengittäminen liikkeiden tahtiin oli alkuun hankalaa, mutta hyvä ohjaaja kun oli niin nopeasti sen oppi :)

    Mulla on vapaa viikonloppu, taivaallista! Osaa arvostaa näitä viikonloppuvapaita nykyään :) Mukavaa viikonloppua <3 pus

    • Reply
      Mona
      12.9.2014 at 15:02

      Mä teen aina joogan itse kotona!! :) Herään viiden ja kuuden välillä joten ei silloin taida vielä juuri jooga paikatkaan olla auki. Tykkään myös siitä, että saan tehdä ihan oman aikataulun mukaan milloinkin.
      Ihanaa viikkistä Kristiina <3 Nauti ja ota rennosti ;) Haleja <3

      • Reply
        Kristiina
        12.9.2014 at 15:34

        Ooohhh nostan hattua sulle :) Täytyy kyllä sanoa, että jooga ennen töitä olis niin luxusta! Näillä nykyisillä työajoilla se on vaan mahdotonta! Ehkä sitten taas kun alkaa normirutiinit ja päätän teenkö vain 30 tuntista viikkoa, mun sokeriarvot ei oo nyt oiken kohdillaan ja huolestuttaa :( mutta eikö tämä tästä, pikku askelilla eteenpäin!

        Kiitos Mona <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *