9.9.2014

Sokos ja syksyn muoti

* Yhteistyössä Sokos *

Sokoksella vietetään Syksyn muoti– tapahtumaa nyt tulevana viikonloppuna torstaista sunnuntaihin, 11.9-14.9.2014. Kävin yhteistyön merkeissä tutustumassa Sokoksen syksyn uutuuksiin ja keräsin omien suosikkieni ympärille muutaman asun syksyn inspiraatioksi. Voi pojat voisin hankkia nämä kaikki ihanuudet omaan vaatekaappiini! Syksy on ehdottomasti muodin parasta aikaa. Vaatteiden poimiminen suosikkimerkkien osastoilta oli aika terapeuttista puuhaa ja kädet täytyi hetkessä upeista ihanista syysvaatteista:)

Sokoksen valikoimassa on paljon upeita merkkejä, mutta erityisen iloinen olin Sokokselle tulleista uusista merkeistä, kuten Filippa K, Tiger of Sweden ja Diesel. Pidän kovasti myös valikoimassa olevista Marco O’Polon, J. Lindebergin ja RL Denim&Supplyn vaatteista.

Rakastan syksyn pukeutumisessa kerrospukeutumista, muhkeita neuleita, villakangastakkeja, korkeita nilkkureita ja tyylikkäitä saapikkaita. Arkiasuihin saa todella paljon vaihtelua kerroksia lisäämällä tai vähentämällä.

Ensimmäiseen kokonaisuuteen valitsin täydellisen kauluspaidan, laukun ja housut Tiger of Swedeniltä, muhkuneuleen ja villakangastakin Filippa K:lta sekä aivan ihanat nilkkurit Dieselilta.

Oversize -neule on syksyllä ihan must have ja voiko mukavampaa vaatetta edes olla! Siihen saa helposti ryhtiä lisäämällä alle simppelin kauluspaidan. Itse panostaisin laadukkaaseen yksilöön, joka kestää aikaa ja käyttöä.

Syksy ei ole mitään ilman nilkkureita. Nämä Dieselin yksilöt olivat jalassa ihan huikean hyvät ja korkoa ei meinannut edes huomata! Kannattaa ehdottomasti käydä testaamassa, mikäli on samalainen korkojen ja nilkkurien rakastaja kuin minä:)

Toisen asun kokosin pitäen mielessä mukavuuden ja siistin arkipukeutumisen. Tummansiniset Tiger of Sweden farkut ovat pehmeät ja mukavat jalassa ja sopivat asuun kuin asuun ollen samalla riittävän siistit myös virallisempaan tilaisuuteen. Rakastuin myös täysin saman merkin lyhyempään takkiin. Takki sopii täydellisesti myös hameiden kanssa. Kokonaisuudesta saisikin supertrendikkään yhdistämällä takin nahkahameen (Tigerilla löytyi ihana kietaisumallinen!!) kanssa ja jalkaan vaihtaisi vielä korkeat nilkkurit.

Harmaan värin lisäksi oma syksyn suosikkini on hempeän vaaleanpunainen, jota löytyi rutkasti Filippa K:n rekeistä. Valikoimassa oli ihania pehmoisia neuleita ja kauluspaitoja. Istuva vaaleanpunainen neule sopii täydellisesti niin farkkujen kuin suorien ja leveälahkeisten housujen kanssa. Neuleen päälle voi vielä heittää runsaan neuletakin, joka on helppo ottaa pois, jos tulee liian kuuma. Myös neulejakut kuuluvat syksyn must have osastoon.

Syksyllä laukun tulee olla käytännöllinen ja omat suosikkini löytyi niin ikään Tiger of Sweden merkiltä. Ensimmäisessä asussa nähty musta ajaa virallisempaa tyyliä, kun taas tässä toisessa asussa oleva konjakinruskea olisi täydellinen yliopisto ja koulukäyttöönkin.

Meillä minä useimmiten shoppailen toisen puoliskon vaatteet, emmekä malttaneet olla piipahtamatta myös Sokoksen miesten osastolla. Olen aikaisemminkin pistänyt merkille Sokoksen hyvän vaate- ja kenkävalikoiman  miehille. Erityistä plussaa saa sekä miesten että naisten osasto super ihanista ja tilavista pukkareissa. Eetu on meidän perheen rauhallinen osapuoli ja voin kertoa, että myös vaatteiden sovittaminen ottaa aina aikansa. Tällaiselle kärsimättömälle tyypille on siis ensiarvoisen tärkeää, että sovituksen lomassa odottava osapuoli voi istuskella mukavasti samalla, kun toimii makutuomarina. Tämä taitaa usein monilla mennä juuri päinvastoin, mutta tosiaan Sokoksella on onneksi ajateltu sekä naisia että miehiä sovituskoppien sisustamisen yhteydessä :D

Miesten puolella hyökkäsin super kivojen ja trendikkäiden Scotch & Soda vaatteiden osastolle. Bongasin sieltä ensimmäisenä ihanat rennot farkut! Nämä taitaa mennä hankintaan sillä Eetulle on todella vaikea löytää sopia farkkuja. Tykkään farkkujen mallista, jossa lahkeet ovat kapeat, mutta reisistä malli on kuitenkin tosi rento.

Miesten rennot merimies villakangastakit on mun suosikkeja. Scotch & Soda merkin yksilössä oli kaunis tummansininen sävy ja rinnukseen oli lisätty kiva pieni yksityiskohta rintaneulalla. Sininen paita henkii kivaa ysäriä ja on just eikä melkein täydellinen farkkujen pariksi.

Sokoksen Syksyn muoti- tapahtuman aikana kannattaa piipahtaa paikalla syksyn uutuuksien lisäksi myös kilpailujen ja tarjouksien  puolesta. Mahdollisuus on voittaa mm. Triumph-alusasusetti ja tapahtuman aikana on voimassa osta 3 maksa 2 normaalihintaisista alusvaatteista ja sukkatuotteista. Hyvä mahdollisuus nyt siis täydentää syksyksi sukkahousuvarastoja – niitä tullaan taas tarvitsemaan;) Itselläni on viikonlopuksi hankintalistalla ainakin muutamat paksut mustat laadukkaat sukkikset sekä yhdet juhlaan tarkoitetut. Tarjous tulee juuri sopivaan saumaan, kun olen tehnyt omassa vaatekaapissa inventaariota ja heittänyt kaikki vanhat rikkinäiset sukkikset pois!

Triumph kisan lisäksi voi myös voittaa Espritin asukokonaisuuden valitsemalla kolmesta Sokoksella esillä olevasta Espritin asukokonaisuudesta mieleisesi! Kivoja juttuja siis luvassa:)

Tuleeko teidän käytyä usein Sokoksella shoppailemassa? Mitä te yleensä ostatte Sokokselta?:) Onko siellä muita, jotka ovat laittaneet merkille Sokoksen asiakasystävälliset sovituskopit?:)

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    Janet
    9.9.2014 at 09:40

    Ihania kokonaisuuksia kerrassaan! Varsinkin tuo jättineule, se todella kuuluu syksyyn ja talveen :)

    • Reply
      Mona
      10.9.2014 at 09:26

      Toi jättineule on kyllä ihan täydellinen <3 :) Mulla on myös jokin harmaa pakkomielle taas nimittäin katson vallan kaikkea harmaata kaupoissa ja juuri harmaat neuleet ovat ihan must have!! :D

  • Reply
    mama
    10.9.2014 at 06:38

    Aijai, nuo asut kelpaisivat kaikki!! Ihania, Ruskeat saapikkaat, ruskea laukku, takit… noh, kaikki!!!

    • Reply
      Mona
      10.9.2014 at 09:26

      Hih, eikö ookkin kivoja juttuja :) :) Syksy on vaan niin kivaa aikaa <3

  • Reply
    Reetta V.
    11.9.2014 at 09:23

    Aaaapua tuo neule on juuri sellainen kuin olen etsinytkin. Et sattuisi muistamaan, mikä sen hinta on? Taidan tosin mennä saman tien tänään metsästämään sitä Sokokselta. :D

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *