7.9.2014

Keep calm and relax – It’s Sunday!

Täällä on vietetty ihana sunnuntaipäivä. Aamulla nukuin pitkään (jopa puoli seitsämään ;D). Heti herättyäni joogasin 40 minuuttia. Aamupala pitkän kaavan mukaan joogan jälkeen kruunasi täydellisen kiireettömän aloituksen sunnuntaille. Aamupäivä sujui hieman töitä tehdässä vaikka tarkoitus olikin pitää vapaapäivä;) Puolenpäivän aikaan tein ensimmäistä kertaa kahteen viikkoon Kaylan treenin! Kyllä tuntui hyvältä. Vaikka nenä on vielä tukossa alkaa olo muuten olla jo energinen, joten ajattelin aloittaa taas treenit kunnolla. Ihan järjetön ikävä ehti tulla kunnon hikitreenejä.

Päivällä suuntasimme Eetun ja yhteisen ystävämme kanssa pitkästä aikaa Blankon brunssille. Siellä tuli vietettyä useampi tunti kuulumisia vaihdellen ja vatsat täyteen ahtaen:D Brunssi oli tällä kertaa todella hyvä ja ylitti odotukset. Tiedä sitten mitä uudistuksia sille on tehty, mutta ehdottomasti on tullut parannusta aikaisemmasta. Hyvällä fiilikselle oli varmasti osuutensa myös sillä, ettei koko ravintola ollut ääriään myöden täynnä vaan ruokaa sai hakea kohtuullisen rauhallisissa fiiliksissä.

Kotiin palattua maha oli niin täynnä, että nukahdin ihan samantien ja nyt päikkäreiltä herättyä olo oli ihan hömelö:D Rauhallinen iltakävely voisi vielä tehdä hyvää ennen nukkumaan menoa..

Ensi viikko on super kiireinen ja pitäisi saada monta juttua viikon aikana valmiiksi. Alkuviikko sujuu kuitenkin muissa maisemissa, sillä huomenna suuntaan muutamaksi päiväksi Helsinkiin työjuttujen perässä. Toivottavasti saadaan Helsingissäkin nauttia aurinkoisista keleistä. Turussa on tänään ollut ihanan kesäinen ilma – täydellistä! :)

Nyt pakkailemaan Helsinkireissua varten ja mahdollisesti suuntaan vielä sinne kävelylle.

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille <3

Ps. Asukuvia tämän päivän asusta myöhemmin! :) Jalassa oli ekaa kertaa tänä syksynä nahkikset <3 Kurkkaa aamun 5 asuideaa nahkahousujen ympärille postaus täältä, johon keräsin inspiraatiota! :)

You Might Also Like

7 Comments

  • Reply
    Tipulandia
    7.9.2014 at 18:29

    Nyt kyllä kerrot Monaseni, millä ihmeellä saat nuo ripset tuon näköisiksi!!!??? Onko sulla pidennykset niissä?

    • Reply
      Mona
      8.9.2014 at 10:18

      Hih :D Mulla on super hyvää Oriflamen One sarjan ripsaria tässä :) Koitan ehtiä tehdä siitä ihan omaa postausta jossain vaiheessa! :)

  • Reply
    Pinja
    7.9.2014 at 21:24

    Noi housut on kyllä niin hyvännäköiset!

    • Reply
      Mona
      8.9.2014 at 10:19

      Kiitos ihana Pinja <3:)

  • Reply
    Siiri
    7.9.2014 at 23:07

    NIIIIN kaunis tuo ensimmäinen kuva!:-)xx

    • Reply
      Mona
      8.9.2014 at 10:19

      Kiitos muru, oot ihanan <3:)

  • Reply
    Minä
    1.7.2016 at 01:03

    Muru muru <3

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *