3.9.2014

Cosy Home

Syksyssä ja pimenevissä illoissa parasta on koti ja kynttilät. Tekee mieli täyttää koti pehmeillä tekstiileillä ja ja polttaa kynttilöitä loputtomasti. Olen aina ollut kotihiiri, mutta etenkin syksyisin kotona oleminen on ihanaa.

Rentouttavaa iltaa kaikille!

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Pinja
  3.9.2014 at 21:23

  Aivan ihana uusi banneri, oot niin superkaunis ja jotenkin täynnä elämäniloa <3

  • Reply
   Mona
   4.9.2014 at 08:12

   Voi kiitos paljon ihana Pinja <3

 • Reply
  armi
  3.9.2014 at 22:52

  miten oot mona muuttanut ruokavaliotas viimesen vuoden-kahden aikana? mitä eroa oot huomannut entisen ja nykyisen ruokavalion välillä? :) mä itse oon kovin kiinnostunut jättämään esim. maitotuotteet pois, sillä ne on alkanut aiheuttaa kamalaa limaisuutta, vatsan jatkuvaa turvotusta ja muutenkin ällöttävää oloa. samoin leipä ja esim. snellmanin kalkkunaleikkeleet yms. prosessoitu liha. mitä suosittelisit kokeilemaan ihan ehdottomasti, mitä suosittelisit maitotuotteiden tilalle, tai miten voi saada kuitua ja muita ravintojuttuja tarpeeksi kun ei käytä esim. leipää? :) sun ruokavalio vaikuttaa puhtaalta ja sellaselta jolla voisin itteni kuvitella elävän, ainakin kokeilumielessä nyt omaa todellista hyvinvointia etsiessä.

  • Reply
   Mona
   4.9.2014 at 08:15

   Oon jättänyt tärkkelyksen ruokavaliossa vähemmälle – jonkun aikaa olin kokonaan ilman ja maitotuotteita olen vähentänyt tosi paljon. Vehnä ei myöskään oo kuulunut aikoihin ruokavalioon. Kasviksia oon lisännyt entisestään. Ennen ravintovalmentajalla käyntiä yritin itse sutvia ruokavaliota mutta tuloksetta. Ennen kärsin todella pahoista vatsaongelmista ja kivuista, joista oon päässyt täysin oikeanlaisen ja yksilöllisen ruokavalion avulla. Maitotuotteiden tilalla voi kokeilla esim vuohenmaidosta tehtyä tuotteita. Ne sopii monelle joille tavan maitotuotteet ei käy. Soijaa voi myös kokeilla tai esim kookoksesta tehtyjä juttuja. Kuituja kannattaa ottaa kuitulisistä. Mun suosikki on PSYLLIUM. En voisi olla ilman sitä. Toivottavasti saat vatsan parempaan kuntoon! Ihanaa viikkoa Armi!

 • Reply
  LeAnn
  4.9.2014 at 08:45

  Aivan upea banneri!!! :)
  Mä tykkään toisaalta myös syksystä juurikin sen takia, että saa polttaa kynttilöitä, vähän viilenee ja pimenee. :) Nyt on kylläkin syysflunssa päällä ja kotipäivä…

  • Reply
   Mona
   4.9.2014 at 08:55

   Voi kiitos paljon LeAnn<3 Jo tais olla aikakin vaihtaa tuota banneria?! :D :D Oon ollut vähän kaavoihin kangistunut, pitäs useammin vaan tehdä pieniä muutoksia ja kokeilla uusia juttuja bloginkin suhteen;)
   Voi perse suoraan sanottuna tota flunssaa!! :/ Toivottavasti säästyt lievällä versiolla. Voimahaleja <3

 • Reply
  Emilia
  4.9.2014 at 11:25

  Oi miten kaunista ja niin tunnelmallista ♥ oon yrittänyt pitää hermoni, että en menisi jostakin kaupasta ostamaan tuota samaa lamppua mikä viimeisessä kuvassa näkyy meinaa se on niin täydellinen… vielä täytyisi kyllä malttaa, että saa muuton hoidettua ilman ylimääräistä tavaraa :D

 • Reply
  Janet
  9.9.2014 at 09:29

  Voi, teidän koti on kyllä niin viihtyisä!♥ Meillä on remppa niin kovasti päällänsä, ettei kynttilöitä nyt pahemmin viitsi sinne maalitörppöjen keskelle laittaa palamaan. Mutta sit kun remppa on valmis :):):)
  Ja pakko mainita myös tuosta bannerista! Upea♥♥ Mut niinhän sä olet♥

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *